Στη φυλακή για άλλον ένα μήνα θα παραμείνει η Εύα Καϊλή, όπως αποφάσισαν και ανακοίνωσαν οι Βέλγοι δικαστές. Ο επιχειρηματίας Κώστας Σουγιουλτζόγλου, ο οποίος είναι ο πεθερός της αδερφής της Εύας Καϊλή, Μανταλένας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο, Βαγγέλη Γκούμα, εκφράζοντας την ντροπή του για αυτό που έχει συμβεί.

«Ντρέπομαι για αυτό που έχει συμβεί στην χώρα μας, ανήκω σε μια γενιά που πιστέψαμε στην Ευρώπη, πιστέψαμε στους θεσμούς και δεν αντέχω αυτό που γίνεται σήμερα. Δεν το χωράει το μυαλό μου» δήλωσε ο επιχειρηματίας-οικονομολόγος Κώστας Σουγιουλτζόγλου, πεθερός της Μανταλένας Καϊλή.

Όπως διευκρίνισε ο επιχειρηματίας, θα δεχτεί την απόφαση της Δικαιοσύνης, όποια και αν είναι. «Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στην Δικαιοσύνη. Και ό,τι αποφανθεί η Δικαιοσύνη είναι και το σωστό. Είμαστε σε μια Ήπειρο που λέγεται Ευρώπη, που έχει Δημοκρατία. Βάλλεται η Ευρώπη αυτή τη στιγμή από όλες τις πλευρές και δεν το χωράει ο νους μου ότι αυτή τη στιγμή είμαστε τόσο εκτεθειμένοι».

«Μιλάμε όμως για μέλη της οικογένειάς σας» ήταν το ζήτημα που τού έθεσε ο Βαγγέλης Γκούμας, για να απαντήσει ο κ. Σουγιουλτζόγλου: «Για εμένα από τις ρίζες μου πάνω από όλα ήταν η χώρα μου. Το θέμα είναι τι πράγματι συνέβη και τι είναι το σωστό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ