Στη φυλακή για άλλον ένα μήνα θα παραμείνει η Εύα Καϊλή, όπως αποφάσισαν και ανακοίνωσαν εχθές οι Βέλγοι δικαστές. 

Ο δικηγόρος της Ευρωβουλευτή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος που βρίσκεται στις Βρυξέλλες μίλησε στην εκπομπή T-Live και την Γιώτα Κηπουρού για τον λόγο που δεν άσκησε έφεση.

«Η Εύα Καϊλή επιθυμούσε κατ’ οίκον περιορισμό και μάλιστα είχε προτείνει να έχει μόνο ένα τηλέφωνο, το οποίο θα μπορούσαν να το παρακολουθούν. Δεν ήθελε να συναντά κανέναν, παρά μόνο το παιδί της. Στην αγόρευση του ο εισαγγελέας είπε ότι υπήρχε κίνδυνος οι Καταριανοί να απαγάγουν την Εύα Καϊλή. Αυτά δεν είναι σοβαρά επιχειρήματα.

Μειδίασε και η ίδια η Πρόεδρος του δικαστηρίου. Δεν θα κάνουμε έφεση, αυτά είναι λάθη που κάνουν οι δικηγόροι στην αρχή της καριέρας τους. Αν το Εφετείο την απορρίψει μετά η προοπτική να αφεθεί ελεύθερη, εξανεμίζεται» ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όσον αφορά στη ψυχολογία της αποκάλυψε: «Η ψυχολογία ήταν σχετικά σε καλή κατάσταση, πριν την ακροαματική διαδικασία. Όταν άκουσε τα επιχειρήματα ότι θα γίνει εισβολή του Κατάρ στις Βρυξέλλες εκεί αισθάνθηκε μια ανασφάλεια. Φοβάται ότι η δικαιοσύνη δεν κινείται πλέον με νομικά κριτήρια, αλλά με πολιτικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ