Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο πατέρας των παιδιών «σπάει» τη σιωπή του. Συγκεκριμένα, ο Μάνος Δασκαλάκης ξέσπασε και ανέφερε πως όσα ακούγονται «είναι ανακρίβειες».

Η δημοσιογράφος Κατερίνα Πολυδώρου επικοινώνησε με τον πατέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των εκθέσεων για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για την υπόθεση, ο Μάνος Δασκαλάκης ξέσπασε και αναφέρθηκε στα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων που παρουσιάζουν «μια διαστρεβλωμένη πραγματικότητα», όπως ισχυρίζεται..

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα.. Όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. ακούω τη δική σας εκδοχή πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίστηκε ότι βλέπει μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που γνωρίζει. Ο ίδιος νιώθει ότι όσα έχουν ακουυστεί το τελευταίο διάστημα είναι διαστρεβλωμένα.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο πατέρας των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή: της 3,5 ετών Μαλένας, της 6 μηνών Ίριδας και της 9χρονης Τζωρτζίνας βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει κανένα σχόλια και να απαντήσει σε ερωτήσεις για τη μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου και τη σχέση τους.

Ο Μάνος Δασκαλάκης παραμένει στην Πάτρα και περιμένει τα αποτελέσματα και το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό τρία ατομα φαίνεται πως μπαίνουν στο «κάδρο» των ερευνών για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει «εικόνα» και περιμένουν τα αποτελέσματα από τους ιατροδικαστές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ