Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα τις εξελίξεις στην υπόθεση τοπυ θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ο θάνατος των τριών κοριτσιών: της 3,5 χρόνων Μαλένας, της 6 μηνών Ίριδας και της 9χρονης Τζωρτζίνας απασχολούν  τις εισαγγελικές Αρχές, το Ανθρωποκτονιών αλλά και την Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eReportaz και του Πέτρου Κουσουλού, ο τοξικολογικός έλεγχος ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα η οποία απεβίωσε στις 29/1/2022 νοσηλευόμενη σε Νοσοκομείο της Αθήνας, βρήκε ουσία η οποία σε πρώτη φάση δεν φέρεται να συνδέεται με τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθούσε το κορίτσι εξαιτίας της παραπληγίας η οποία της είχε δημιουργηθεί από ανακοπή την οποία υπέστη στις 11 Απριλίου 2021.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, από τον αρχικό έλεγχο στην άτυχη Τζωρτζίνα ανευρέθηκε ουσία η οποία, όπως λένε οι ειδικοί, ενδεχομένως να μας οδηγεί στη λύση του θρίλερ.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το δείγμα έχει ήδη σταλεί σε ειδικό κέντρο της Βορείου Ελλάδος το οποίο καλείται να επιβεβαιώσει εργαστηριακά τα ευρήματα και να ανάψει το φως στο Ανθρωποκτονιών προκειμένου να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις με παραπομπή στη Δικαιοσύνη του προσώπου αλλά και των συνεργών που ευθύνονται για το θάνατο όχι μόνο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δυο κοριτσιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ