H τσάντα της 9χρονης Τζωρτζίνας έφτασε το πρωί στα χέρια της 18ης ανακρίτριας. Μετά από έρευνα των αστυνομικών στο διαμέρισμα της οικογένειας Δασκαλάκη βρέθηκε μεταξύ άλλων και μία επιπλέον τσάντα της Τζωρτζίνας, γεμάτη ζωγραφιές και σημειώματά της.

Όλες θα αναλυθούν από την παιδοψυχολόγο που έχει ορίσει η 18η ανακρίτρια, με την ειδικό να ετοιμάζεται και για επίσκεψη στις φυλακές Κορυδαλλού για να συνομιλήσει με την 33χρονη κατηγορούμενη.

Εκτός από την τσάντα, βρέθηκε ένα τετράδιο 25 σελίδων με ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και μια δήλωση του νόμου 105 μέσα από την οποία η σπιτονοικοκυρά εξουσιοδοτούσε την 33χρονη για την αποπληρωμή λογαριασμών της ΔΕΗ.

Ζωγραφιές της Τζωρτζίνας περιέχει και η δεύτερη τσάντα, που βρισκόταν στα χέρια του δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, από την περασμένη Παρασκευή.

«Δεν πρόκειται για κλοπή» απαντάει από τη μεριά του, μιλώντας στο MEGA, ο Κωνσταντίνος Λέων, δικηγόρος συγγενών σπιτονοικοκυράς, στις αιτιάσεις του Μάνου Δασκαλάκη ότι η τσάντα του ανήκει και κακώς οι δικηγόροι των συγγενών της σπιτονοικοκυράς την πήραν.

«Ούτε για παράνομη εισβολή πρόκειται. Εμείς μπήκαμε στην ιδιοκτησία των πελατών μας» σημειώνει και τονίζει ότι τα διαμερίσματα θα έπρεπε να έχουν σφραγιστεί εδώ και πολύ καιρό.

Οι δικηγόροι της 33χρονης που ετοιμάζουν το αίτημα αποφυλάκισης για την πελάτισσά τους, χαρακτηρίζουν την έρευνα προβληματική, γεμάτη κενά και ασάφειες. H εβδομάδα που διανύουμε χαρακτηρίζεται κρίσιμη, με τις εξελίξεις.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αδερφή και η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου έκαναν μήνυση εις βάρος του ενός εκ των δικηγόρων που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς και τον κατηγορούν πως μπήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού και πήρε προσωπικά αντικείμενα της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το tempo24.news, νωρίς το πρωί του Σαββάτου η Δήμητρα Πισπιρίγκου μαζί με την μητέρα της και συγγενικά της πρόσωπα πήγαν στο ακίνητο της οδού Μπιζανίου, ενώ κάλεσαν και την Αστυνομία, γιατί πως ανέφεραν ο ένας εκ των δικηγόρων που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς μπήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού και πήρε τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ