Για τις καταγγελίες που είδαν τις προηγούμενες ημέρες το φως της δημοσιότητας από τη μητέρα πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη, του πατέρα που μαζί με την 33χρονη σύζυγό του Ρούλα, έχασαν τα τρία τους κορίτσια στην Πάτρα, έδωσε τη δική της εκδοχή η οικογένεια. Οι απαντήσεις της οικογένειας αφορούν σε τρία περιστατικά τα οποία αναφέρει η μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου. Ένα συνέβη σε εκκλησία, ένα στον δρόμο και ένα στο γήπεδο.

“Όπως πέθανε το δικό μου να πεθάνουν και τα δικά σου”, δεν ειπώθηκε ποτέ αυτή η φράση. Το περιστατικό έγινε σε κηδεία τρίτου προσώπου. Δεν είχε καλά καλά σαραντίσει η Τζωρτζίνα. Αυτή έβγαινε από άλλη κηδεία στην εκκλησία του Αγίου Μηνά. Εγώ έμπαινα στην εκκλησία για την κηδεία θείου μου. Η μάνα της κοπέλας πέρασε από μπροστά μας και είπε απευθυνόμενη προς τον Μάνο: “Όπως πέθανε το δικό μου, να πεθάνουν και τα δικά σου”. Αν ήταν τόσο σοβαρό το επεισόδιο, όπως η ίδια λέει, γιατί δεν κάλεσε την αστυνομία;

Εμείς δεν την έχουμε δει ποτέ με σύντροφό της στο δρόμο. Δεν έχουν δηλαδή συναντηθεί ποτέ. Μάλιστα, πριν δυο μέρες, το Σάββατο, κατέβαινα το δρόμο του σπιτιού μου για να παραλάβω ένα δέμα και περνώντας μπροστά από ένα καφενείο, καθόταν η μητέρα της κοπέλας. Την άκουσα να λέει: “Αυτή είναι”. Γυρνώντας προς το σπίτι, λίγα λεπτά μετά μας είδε, γιατί ήμουν μαζί με την αδελφή μου. Μπήκε στο αυτοκίνητο της εταιρείας της μαζί με μία άλλη γυναίκα, μας ακολούθησαν μέχρι το στενό του σπιτιού μου. Βγήκαν από το αυτοκίνητο. Μας πλησίασαν προσπαθώντας να μας προκαλέσουν. “Αυτή είναι η καταραμένη”, είπε για εμένα, απευθυνόμενη στη φίλη της. Εγώ δεν αντέδρασα, ούτε η αδελφή μου και μπήκαμε στο σπίτι μας.

Όσον αφορά στο περιστατικό στο γήπεδο, είναι ψευδές ότι η αστυνομία είχε έρθει. Ήταν η πρώην σύντροφος, η μητέρα, ο πρώην πατριός της και δύο καθαρίστριες από την εταιρεία καθαρισμού, ιδιοκτήρια της οποίας είναι η μητέρα της κοπέλας. Και μου επιτέθηκαν οι δύο καθαρίστριες. Και μάλιστα ο Μάνος δεν έπαιζε μπάλα, αλλά ήταν μαζί μου στις κερκίδες, ενώ παρών στο συμβάν ήταν και ο πατέρας του Μάνου, ο οποίος κρατούσε τις ισορροπίες», απαντά η οικογένεια στην Πάτρα σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ