Οι πρόσφατες γρατζουνιές στη μύτη της Μαλένας και το έκζεμα γύρω από το στόμα της Ίριδας προκαλούν ερωτηματικά. Στοιχεία που αποτελούν μέρος του άλυτου γρίφου της υπόθεσης για τον θάνατο των τριών παιδιών. Η μητέρα απάντησε με προσωπικό μήνυμα στην Ζήνα Κουτσελίνη ξεκαθαρίζοντας τρία σημεία:

  • Το βίντεο με το σουβλάκι, όπως υποστηρίζει η μητέρα, είναι με κοντό μαλλάκι και είναι τρεις ημέρες πριν. Άρα, είχε κουρέψει την Μαλένα και ουσιαστικά φαίνεται ότι είναι άλλη στιγμή που τρώει το σουβλάκι. Όπως σημειώνει ο Πέτρος Κουσουλός, φαίνεται ότι το παιδάκι δεν είχε τις αμυχές τρεις ημέρες πριν. Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας Μπαμ, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, προκύπτει ότι αυτές οι αμυχές είναι πρόσφατες
  • Για την κοκκινίλα της Μαλένας η μητέρα υποστηρίζει ότι την είχε από μωρό. Ανέφερε ότι είναι ατοπική δερματίτιδα και έπαιρνε ειδική αγωγή με σαμπουάν. Ο Πέτρος Κουσουλός σημειώνει ότι το συγκεκριμένο σημάδι δεν είχε καταγραφεί στην ιατροδικαστική έκθεση.
  • Για το έκζεμα της Ίριδας η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι το είχε από πιπίλα και σάλια και μάλιστα η παιδίατρός τους τούς είχε δώσει κρέμα για αυτό. Η μητέρα υποστηρίζει μάλιστα ότι έχει βίντεο για αυτό.

Υπάρχει ένα επιπλέον χρήσιμο στοιχείο το οποίο εξετάζει το τμήμα Ανθρωποκτονιών το οποίο πιθανότατα να διαλευκάνει την υπόθεση. Δεν έχει σχέση με τα τρία παραπάνω στοιχεία αλλά είναι κάτι που μπορεί ήδη να έχει λεχθεί ή γραφτεί και εξετάζεται ενδελεχώς προκειμένου να φτάσουν σε ένα συμπέρασμα. Από μόνο του αυτό το στοιχεί είναι πολύ σοβαρό, αναφέρει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μαρέδης.

Η πρώτη εικόνα των τοξικολογικών εξετάσεων για την Τζωρτζίνα

Την ίδια ώρα, έχουμε την πρώτη εικόνα για το τι δείχνουν οι τοξικολογικές της 9χρονης Τζωρτζίνας. «Έχει βγει ένα πρώτο μέρος από τις τοξικολογικές εξετάσεις. Υπάρχει κάποια τοξικότητα που φαίνεται αλλά πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν, όπως μου είπαν χαρακτηριστικά, ποσοτικοί έλεγχοι για την τοξικότητα αυτή. Δηλαδή να γίνει συνδυασμός με την ποσότητα φαρμάκων που είχαν χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα» μεταφέρει η δημοσιογράφος της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», Ρούλα Κουσκουρή. Ήδη υπάρχει επικοινωνία με τους αρμοδίους ιατροδικαστές που αναφέρουν ότι ο γονιδιακός έλεγχος, σχέση με την καρδιά, ήταν καθαρός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου, από τη νεκροτομή και έρευνα που έχει γίνει δεν προκύπτει ασφυκτικός θάνατος για τη Τζωρτζίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ