Το πρωί είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση ότι ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών στην Πάτρα, ετοιμάζεται να καταθέσει βίντεο που τράβηξε μέσα από το νοσοκομείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου, που παρουσιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, στο βίντεο φαινόταν η αργοπορία των νοσηλευτών στην παροχή βοήθειας στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

Λίγο ώρες αργότερα, ο Μάνος Δασκαλάκης μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» διαψεύδει την πληροφορία ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται η αργοπορία του νοσηλευτικού προσωπικού.

Η επόμενη κίνηση των γονιών από την Πάτρα είναι η μήνυση σε βάρος του συνταξιούχου αστυνομικού ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε δηλώσει, ανάμεσα σε άλλα, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι η δολοφόνος των παιδιών της.

Το δικό του σχόλιο για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο έκανε και ο έμπειρος αστυνομικός συντάκτης Πάνος Σόμπολος. Ο γιος του, Γιώργος Σόμπολος ήταν αυτός που «κατάφερε» να πάρει τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Να περιμένουμε και να μην δικάζουμε και καταδικάζουμε. Δεν είμαστε εμείς εισαγγελείς» τόνισε ο δημοσιογράφος ενώ ανέφερε πολλές υποθέσεις που στο παρελθόν είχαν ανατροπή σε σχέση με τον ένοχο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ