Στην τελική ευθεία για τη λύση του «γρίφου» για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα φαίνεται πως βρίσκονται οι Αρχές. Το Ανθρωποκτονιών συνεχίζει τις έρευνες για τους θανάτους: της 3,5 ετών Μαλένας, της 6 μηνών Ίριδας και της 9χρόνων Τζωρτζίνας. Ο θάνατος του τρίτου παιδιού μάλιστα φαίνεται ότι δίνει την απάντηση για το τι συνέβη στα τρία αδέρφια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», δεν αποκλείεται μέχρι την Τετάρτη να έχουμε και τις πρώτες συλλήψεις για τον θάνατο των τριών κοριτσιών. Οι δύο πρώτες περίπτωσεις της Μαλένας και της Ίριδας συνηγορούν στον ασφυκτικό θάνατο ως αιτία θανάτου και ερευνάται και εάν ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε αυτό.

Οι δυο πρώτες περιπτώσεις φαίνεται να έχουν κοινά στοιχεία, του ασφυκτικού θανάτου, πνευμανικού οιδήματος, μελανιασμένα νύχια και αλλοιώσεις στο ήπαρ.

Μέσα στην εβδομάδα ολοκληρώνεται η ιατροδικαστική εξέταση της Τζωρτζίνας

Μέσα στην εβδομάδα θα ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση της Τζωρτζίνας, και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, έχουν βρεθεί ουσίες στον οργανισμό του παιδιου. Συγκεκριμένα, διερευνάται εάν αυτές οι ουσίες, ταιριάζουν και ποσοτικά με την φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε η 9χρονη. Ο ιατροδικαστής βρίσκεται μάλιστα στο στάδιο της επανεξέτασης των ευρυμάτων που έχουν βρεθεί.

«Εάν βρεθεί ότι έχει χορηγηθεί υπερβολική δόση φαρμάκων ή ένδειξη βαρέων μετάλλων τότε πρόκειται για εγκληματική ενέργεια», ανέφερε η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά.

Οι Αρχές φαίνεται πως έχουν επικεντρωθεί στο θέμα του θανάτου των παιδιών στην Πάτρα και οδεύουν προς τη λύση του «γρίφου». Όπως αναφέρουν μάλιστα, η αστυνομία έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, το οποίο προς το παρόν είναι μη ανακοινώσιμο. Η αστυνομία ξέρει. Πέραν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα εξεταστούν και οι καταθέσεις των μαρτύρων, όπως και η μαρτυρία της εργαζόμενης του νοσοκομείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ