Μια φωτογραφία-ντοκουμέντο έδειξε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί της Κυριακής. Το στιγμιότυπο δείχνει μελανιές στο χέρι της Tζωρτζίνας, για το οποίο υποστηρίχθηκε πως έγινε κατά την μεταφορά του παιδιού στο καροτσάκι.

«Φαίνονται ξεκάθαρα εκχυμώσεις. Όταν έχουμε μία φωτογραφία λέμε ότι έχει μία σχετική αποδεικτική σημασία. Εάν δεν την αμφισβητήσει κανείς αυτή τη φωτογραφία πρέπει να εξεταστεί άμεσα», υπογράμμισε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων που ήταν παρών στο στούντιο.

«Σε κάθε εκχύμωση βλέπουμε το μέγεθός της, το βάθος και όντως ένα πράγμα που βλέπουμε είναι το χρώμα τους και κάποιες από τις εκχυμώσεις είναι πιο κόκκινες. Πιθανώς να έχουν προκληθεί διαφορετικές μέρες» συμπλήρωσε ο κ. Λέων.

Δείτε το βίντεο με τη φωτογραφία:

Για το θέμα με τις μελανιές μίλησε στην εκπομπή συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας της Τζωρτζίνας.

«Η οικογένεια δεν έχει κατηγορήσει ποτέ το Κέντρο απλά είχε ρωτήσει τι συμβαίνει επειδή είχαν προκληθεί κάποιες μελανιές στο σώμα του παιδιού την ώρα που ήταν σε αυτό το κέντρο…

«Δεν γνωρίζουμε ότι παιδί είχε καταπιεί αποτσίγαρα. Καλύτερα να το απαντήσουν οι γονείς» είπε για το θέμα που προέκυψε το Σάββατο, ότι η Τζωρτζίνα σε ηλικία ενός έτους είχε νοσηλευτεί.

«Δεν ισχύει ότι το σπίτι έμεινε κλειστό μετά τον θάνατο της Ίριδας. Πώς ζούσαν; Με κεριά. Έμεναν σε αυτό το σπίτι από τη γέννηση της Τζωρτζίνας μέχρι και σήμερα.

Όπως είπε επέμενε το περιβάλλον της Ρούλας να δώσει τα πράγματα της Ίριδας για χάρη της Τζωρτζίνας και ότι δεν τα έδωσε όλα. «Είναι ένα ράκος η Ρούλα. Πιστεύω ότι έχει πάρει μεγάλη διάσταση το θέμα από τους δημοσιογράφους. Η Ρούλα δεν απαντάει σε όσα ακούγονται από ιατροδικαστές, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση, δεν έχουν δει καν το παιδί και απλά προσπαθούν να κάνουν το κομμάτι τους, να βγουν στη δημοσιότητα» είπε το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Όπως είπε το συγκεκριμένο πρόσωπο, η Ρούλα και ο Μάνος είναι σε διάσταση σαν ζευγάρι αλλά μαζί στο θέμα των παιδιών.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ