Οι έρευνες από την Αστυνομία και τις ιατροδικαστικές αρχές προχωρούν για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η 33χρονη μητέρα των παιδιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα μίλησε στο «Φως στο Τούνελ» για τη σχέση με τον σύζυγό της, Μάνο και απάντησε για το διαζύγιο. Σε προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή και την Αγγελική Νικολούλη ανέφερε ότι ο σύζυγός της είχε φύγει για δυο μέρες από το σπίτι. Το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαρτίου, η 33χρονη ανέφερε περισσότερα στοιχεία γύρω από αυτό, αλλά και για τη σχέση τους αυτή τη στιγμή.

«Έχω την εντύπωση ότι στο μυαλό το δικό μου είμαστε μαζί. Εγώ αυτό βλέπω. Όταν είχε φύγει ο Μάνος μετά την μπέμπα, μου ζήτησε να γυρίσει πίσω. Κι εγώ είπα “όχι δε θέλω να γυρίσεις πίσω” και έχω και τα μηνύματα που του έστειλα και του λέω “δεν θέλω να είμαστε μαζί”. Όσο για το διαζύγιο τότε, ο Μάνος είχε πάει στον δικηγόρο του και έκανε αίτηση κι εγώ στον δικό μου και είχα πει ακριβώς το ίδιο. Απλά εγώ άλλαξα την πορεία μου και είπα ότι από συναινετικό, το πάω αντιδικία», ανέφερε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε για ποιον λόγω έφτασαν να ζητούν διαζύγιο, εκείνη απάντησε: «Αφού ήθελε να φύγει ο Μάνος. Είχε φύγει και πριν τον θάνατο. Γύρισε για 1-2 μέρες και ξαναποφάσισε να ξαναφύγει. Στις 23 έγινε η τελετή του μωρού, ήρθε τετραήμερο και μετά έφυγε. Ξαναγύρισε όταν μας ανακοίνωσαν από την εντατική ότι η Τζωρτζίνα είναι πολύ σοβαρά.»

Παράλληλα η Αγγελική Νικολούλη έθεσε στην 33χρονη το ερώτημα αν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ασθένεια ή πρόβλημα των παιδιών για να φέρει πίσω τον σύζυγό της. Εκείνη απάντησε αρνητικά, σχολιάζοντας την περίπτωση της Τζωρτζίνας.

Επιπλέον η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα αναφέρθηκε στη σχέση με τον σύζυγό της αυτή τη στιγμή. «Ποιος είπε ότι προχωράμε κάτι; Δεν έχει πει κανένας από τους δυο μας ότι έχουμε προχωρήσει κάτι ή ότι είμαστε χωρισμένοι. Στηρίζει ο ένας τον άλλον. Όπως μπορούμε να είμαστε, είμαστε. Το χέρι – χέρι που μας είδατε στο μνημόσυνο, δεν έχει να κάνει αν ήμαστε ζευγάρι ή όχι. Όποιος χάσει 3 παιδιά, εννοείται θα πιάσει το χέρι του άλλου που έκαναν τα παιδιά. Και θα στηριχτούν στο μνημόσυνο των παιδιών τους». Σημείωσε ακόμα ότι δεν μπορούν να τα ξαναβρούν. «Είναι όλα ό,τι έχει γίνει. Υπάρχουν από όλες τις πλευρές πράγματα. Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή, είναι να έχω το χρόνο να πενθήσω και δεύτερον να αποκατασταθεί όλο αυτό που είναι εις βάρος μου για τα παιδιά. Δε με ενδιαφέρει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή», απάντησε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ