Για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα μίλησε ο πρώην διευθυντής της Ασφάλειας Πατρών, δηλώνει βέβαιος για την ενοχή της μητέρας.

Όπως είπε ο ίδιος στο Mega δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια για τους θανάτους των τριών κοριτσιών εκφράζοντας την προσωπική του άποψη.

O Χρήστος Ρουγκάλας, πρώην διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και στρατηγός εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, ανέφερε: «Είμαι βέβαιος ότι αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των τριών παιδιών» λέει χαρακτηριστικά, βασίζοντας την άποψή του στο γεγονός ότι… δεν μπορεί να είναι όλα συμπτώσεις.

«Να ανοίξουν τα στόματα στη γειτονιά της 33χρονης μητέρας, και να μιλήσει και το γραφείο τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των κοριτσιών». Ο κ. Ρουγκάλας ανέφερε πως έγινε έρανος από τους διανομείς της Πάτρας για να μαζευτούν τα χρήματα της κηδείας ενός εκ των παιδιών, καθώς η 33χρονη μητέρα τους είχε ευχαριστήσει δημόσια με ανάρτηση, ωστόσο, όπως ο ίδιος είπε, έναν μήνα αργότερα, ο πατέρας των κοριτσιών αγόρασε μοτοσικλέτα.

Τα τρία κορίτσια που έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων χρόνων έχουν σοκάρει το πανελλήνιο. Η υπόθεση έχει πάει στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών για διερεύνηση και οι έρευνες συνεχίζονται.

Την ώρα που οι Αρχές περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη, νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών. Έγγραφο ντοκουμέντο περιλαμβάνει νέες αποκαλύψεις για το θάνατο της Μαλένας, του παιδιού που πέθανε πρώτο.

Στο φως της δημοσιότητας έρχεται η ιατροδικαστική έρευνα για τον θάνατο της 3,5 χρόνων Μαλένας που έφυγε πρώτη από τη ζωή. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο έγγραφο, όπως αναφέρει η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η ιατροδικαστική εξέταση της μικρής Μαλένας δείχνει ότι το παιδί είχε δύο εκδορές στη μύτη και ότι το στομάχι του ήταν άδειο. Λίγες ώρες πριν φύγει από τη ζωή η μικρή, η μητέρα της είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με το παιδί να τρώει σουβλάκι.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη ιατροδικαστική εξέταση, ως πιθανή αιτία θανάτου αναφέρεται η καρδιακή ανακοπή, ενώ ως τελική ιατροδικαστική εκτίμηση αναφέρεται ότι ο θάνατος επήλθε λόγω ηπατικής ανεπάρκειας. Αυτό που έδειξαν μάλιστα οι τοξικολογικές εξετάσεις ήταν ότι στη μικρή Μαλένα δεν υπήρξε κανένα ίχνος από φάρμακα ή δηλητήριο στο αίμα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ