Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το θρίλερ της Πάτρας, με τους θανάτους των τριών παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Δύο ημέρες πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε επισκεφθεί το δικηγορικό γραφείο του Σπύρου Σορβατζιώτη, προκειμένου να προχωρήσει με τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε διαδικασίες συναινετικού διαζυγίου.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, δηλαδή ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πήγε στο γραφείο του στις 8 Απριλίου καθώς η Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο. «Μού είπε ότι είχε κλονιστεί η σχέση λόγω των δύο θανάτων» ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου ο κ. Σορβατζιώτης.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατατέθηκε στο Ανθρωποκτονιών το πόρισμα του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκου Καρακούκη που αφορά τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας. 

O Νίκος Καρακούκης και ο Νίκος Καλογρηάς, αποφάνθηκαν ότι υπάρχει κοινή αιτία θανάτου και των δύο κοριτσιών που αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια και όχι παθολογικά αίτια.

Τα κενά που εντοπίστηκαν στα πρώτα πορίσματα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας φέρνουν πειθαρχικό έλεγχο εις βάρος των ιατροδικαστών που διενήργησαν τις πρώτες ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Η έρευνα, που αναμένεται να παραγγείλει Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας θα διενεργηθεί – κατά πάσα πιθανότητα – από τον επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκο Καρακούκη. Ωστόσο η κατηγορούμενη επιμένει ότι δεν έβλαψε τα παιδιά της ακόμα και μετά το πόρισμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ