Σε ένα θρίλερ εξελίχθηκε η εκταφή της Μαλένας. Από τη Μεγάλη Τρίτη έχουν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για απλήρωτους λογαριασμούς στο κοιμητήριο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου, η εκταφή της Μαλένας ήταν προγραμματισμένη να γίνει χθες καθώς συμπληρώθηκαν τρία χρόνια αλλά δεν έγινε γιατί το ζήτησε ο πατέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο πατέρας της 33χρονης κατηγορούμενης ζήτησε, όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», παράταση μιας εβδομάδας. Κι αυτό διότι ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έχει αποπληρώσει ένα χρέος που υπάρχει σε άλλο νεκροταφείο. Η Μαλένα είναι θαμμένη, μόνη της, σε διαφορετικό νεκροταφείο από αυτό που έχουν ταφεί οι δύο αδερφές της, Ίριδα και Τζωρτζίνα.

Ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα είναι ο μόνος που έχει τη δικαιοδοσία να αποπληρώσει αυτό το χρέος που είναι κάτι λιγότερο από 200 ευρώ. Ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι έχει ενημερωθεί και ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη, Δημήτρης Καράμπελας γιατί αν δεν γίνει η αποπληρωμή τα οστά της Μαλένας θα μπουν σε οστεοφυλάκιο.

Ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται ότι πήρε δάνειο για την πληρωμή του τάφου της Τζωρτζίνας και της Ίριδας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού, ο πατέρας των κοριτσιών υποστηρίζει ότι έχει γίνει αίτηση παράτασης στο πρωτόκολλο του Δήμου και ο τάφος πληρώνεται κανονικά. «Δεν υπάρχει θέμα εκταφής γιατί πήγε ο δικηγόρος του και έχει πάρει παράταση», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Από την αρχή οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις της Μαλένας και της Ίριδας

Με εντολή των εισαγγελέων οι δύο ιατροδικαστές που έχουν οριστεί επανεξετάζουν από την αρχή τα δεδομένα για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας. Κάνουν ουσιαστικά, όπως μεταφέρει ο Πέτρος Κουσουλός, μια νεκροψία/νεκροτομή χωρίς να υπάρχει το πτώμα.

Πώς ξεκίνησε ο γονιδιακός έλεγχος στην Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021

Όσον αφορά τον γονιδιακό έλεγχο είχε ζητηθεί από πολύ νωρίς από την οικογένεια να γίνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ