Σημαντικές εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της Πάτρας. Φύλλο και φτερό έχουν κάνει τις ηλεκτρονικές συσκευές της 33χρονης κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία έχει προφυλακιστεί ως ύποπτη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τόσο το δελτίο του Alpha όσο και του Mega τόσο το τάμπλετ της Τζωρτζίνας, όσο και το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου φαίνεται πως «μιλούν» και δίνουν νέα στοιχεία στην έρευνα.

Ανώτατη πηγή επιβεβαίωσε στον Alpha πως στο τάμπλετ βρίσκονται σοβαρές αναζητήσεις. «Έχουν γίνει μέσω της Google αναζητήσεις για φάρμακα και επικοινωνίες, πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Γίνεται έρευνα για να δουν αν μπορεί να αποκαλυφθεί η πορεία της κεταμίνης», ανέφερε η Βικτωρία Δαράτου στον Alpha.

Επιπλέον, στο δελτίο ειδήσεων του Mega, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου από άρσεις απορρήτου που έχουν γίνει στα κινητά της τηλέφωνα και πιθανόν στο τάμπλετ που βρέθηκε θαμμένο προχωρούσε σε αναζητήσεις αναισθητικών ουσιών στο διαδίκτυο για αρκετές ημέρες. Τρεις ημέρες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, όταν βρίσκονταν στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού της ήρθαν προσφορές από τη Google για κεταμίνη. Είναι ένα στοιχείο καταλυτικό», ανέφερε συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος. Επιπλέον, τόνισε ότι οι αναζητήσεις δεν έγιναν μετά όπως υποστήριζε η κατηγορούμενη.

Η κεταμίνη βρέθηκε και στα ούρα της Τζωρτζίνας

Νωρίτερα την Πέμπτη μέσα από την εκπομπή Live News είχε αποκαλυφθεί ότι βρέθηκε Nor κεταμίνη στα ούρα της 9χρονης Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή αυτό το εύρημα σημαίνει πως η ουσία χορηγήθηκε αρκετά νωρίτερα στο παιδί, με αποτέλεσμα να καταφέρει να τη μεταβολίσει, κι άρα όχι κατά την ώρα της προσπάθειας των γιατρών να σώσουν το κορίτσι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ