Η Αγγελική Νικολούλη συνάντησε τον Μάνο Δασκαλάκη και απόψε θα προβληθεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη! Είναι σίγουρα μια συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Το Mega ήδη προβάλλει το τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με τον Μάνο Δασκαλάκη που θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής. Μέσα από μια τετ-α-τετ συνέντευξη με την Αγγελική Νικολούλη, ο πατέρας των άτυχων κοριτσιών εκφράζει, μεταξύ άλλων, την οργή του και την επιθυμία του να βρεθεί έστω για λίγο στο κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα, ευχαριστεί την Τζωρτζίνα η οποία έφερε τη δικαίωση!

Ο Μάνος λέει χαρακτηριστικά: «Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί, Ειλικρινά σου μιλάω και ας πάω εγώ στη φυλακή μετά».

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης ακούγεται να λέει: «Θα της έλεγα ότι την ευχαριστώ πολύ την Τζωρτζίνα ακόμη και τώρα, την ευχαριστώ για την δικαίωση».

Θυμίζουμε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου από το πρωί της Τρίτης (5/4) έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, στην 6η Πτέρυγα, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην περίπτωση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ