Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών, δύο ημέρες πριν από το μνημόσυνο των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Έχει ήδη ξεκινήσει ο κύκλος των καταθέσεων των Αθηναίων γιατρών, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πελοπόννησος, που είχαν ασχοληθεί με την υγεία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Στη συνέχεια θα κληθούν να καταθέσουν και οι γιατροί που φρόντισαν τη Μαλένα, το 2019.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένουν και τον πλήρη φάκελο με τις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα συγκριθούν με τα ευρήματα του Ωνασείου. Οι ίδιες πηγές της εφημερίδας Πελοπόννησος από την Πάτρα αναφέρουν πως η έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών, χωρίς να υπάρχει μέχρι αυτή την ώρα καμία απόδειξη, επικεντρώνεται γύρω από ένα πρόσωπο.

Μέσα από τις περισσότερες ερωτήσεις που γίνονται, διαφαίνεται πως οι Αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους μία «μαυρισμένη φωτογραφία». Με αυτή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, προσπαθούν μέσω των καταθέσεων των επιστημόνων να την «ανοίξουν», ώστε να φανεί το πρόσωπο, που ίσως έχει ευθύνη για όσα συνέβησαν. Αν φυσικά όντως υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση και τα αίτια του τριπλού θανάτου δεν είναι παθολογικά. Στην δεύτερη περίπτωση, ο φάκελος κλείνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ