Tα αναπάντητα ερωτήματα για την υπόθεση των τριών κοριτσιών στην Πάτρα συνεχίζονται. Η εκπομπή T-live έκανε μια αποκάλυψη σε σχέση με την μητέρα των 3 παιδιών.

Η μητέρα των κοριτσιών, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, συνήθιζε να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ ζητούσε συμβουλές από άλλες μητέρες για προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Alpha, εντύπωση προκαλούν οι αναρτήσεις της μητέρας στις 12 Απριλίου 2017 σε ομάδα για μαμάδες στο facebook, όπου υποστήριξε πως είχε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Καλησπέρα σας, έχει κάποια μανούλα εμπειρία καρκίνου των ωοθηκών; Ή οριακή κακοήθεια των ωοθηκών να συζητήσουμε κάποιες απορίες μου;», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ένα μέλος της ομάδας της είχε απαντήσει, με στην 33χρονη να χαρακτηρίζει το δικό της πρόβλημα υγείας ως ιδιάζουσα περίπτωση, λέγοντας πως διαγνώστηκε την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 12/4/2017. Ένα άλλο μέλος της ομάδας είχε ρωτήσει τότε τη μητέρα πώς έγινε η διάγνωση της, με την ίδια να απαντά ότι το ανακάλυψε μέσα από ένα τεστ Παπ. Ωστόσο ιατρικές πηγές υποστήριξαν πώς δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.

Να υπενθυμίσουμε ο καθηγητής ιατρικής γενετικής, Κωνσταντίνος Πάγκαλος, μίλησε στο «Tlive». Η δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου του έθεσε το ερώτημα, αν υπάρχουν στην σύγχρονη επιστήμη γνωστά γονίδια που μπορεί να προκαλούν διαφορετικού τύπου θανάτους σε τρία παιδιά της τρίας οικογένειας.

«Απαντώ όχι. Αλλά θέλω πρώτα να πω δυο κουβέντες για τη γενετική. Υπάρχουν γενετικά νοσήματα που οδηγούν σε αιφνίδιο θάνατο. Μπορούμε να υποθέσουμε λοιπόν, ήταν αιφνίδιοι θάνατοι αυτά τα τρία περιστατικά; Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δεχτούμε ότι οι κλινικές εικόνες των παιδιών θα ήταν παρόμοιες. Πράγμα που νομίζω ότι δεν συνέβη. Δεν είμαι ενήμερος των ιστορικών των παιδιών σε βάθος, αλλά νομίζω ότι εδώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Επομένως γενετικό νόσημα με 3 διαφορετικές εικόνες δεν μπορεί να συμβεί», ξεκαθάρισε ο Κωνσταντίνος Πάγκαλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ