Απανωτά τηλεφωνήματα δέχεται ένα από τα πρόσωπα που μίλησαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, σύμφωνα με όσα μεταφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Πελοπόννησος». Μάλιστα σε αυτό επισημαίνεται ότι τα τηλεφωνήματα γίνονται ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με το άρθρο το οποίο παρουσιάστηκε και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η γυναίκα που «πολιορκείται» από τη μητέρα των κοριτσιών στην Πάτρα διεμήνυσε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός της, ότι η μόνη λύση είναι να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα. Όπως γράφεται στο δημοσίευμα, πρόκειται για γυναίκα την οποία γνωρίζει καλά η Ρούλα και την αναγνώρισε παρά την αλλοίωση της φωνής που έγινε από την εκπομπή και έκτοτε όπως αναφέρεται ζει έναν εφιάλτη.

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος» μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφερε ότι από το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου υπήρξε διάψευση για αυτό το περιστατικό που διαδόθηκε. «Αυτό είναι ψέμα 100% και δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν, που έχει βγει να μιλήσει για την υπόθεση. Όλοι θα κριθούν γι’ αυτά που λένε ή διαδίδουν ασύστολα», μεταφέρει το περιβάλλον της στο pelop.gr.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στην τελική ευθεία για τη λύση του «γρίφου» για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα φαίνεται πως βρίσκονται οι Αρχές. Το Ανθρωποκτονιών συνεχίζει τις έρευνες για τους θανάτους: της 3,5 ετών Μαλένας, της 6 μηνών Ίριδας και της 9χρόνων Τζωρτζίνας. Ο θάνατος του τρίτου παιδιού μάλιστα φαίνεται ότι δίνει την απάντηση για το τι συνέβη στα τρία αδέρφια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», δεν αποκλείεται μέχρι την Τετάρτη να έχουμε και τις πρώτες συλλήψεις για τον θάνατο των τριών κοριτσιών.

Όπως αναφέρουν μάλιστα, η αστυνομία έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα, το οποίο προς το παρόν είναι μη ανακοινώσιμο. Η αστυνομία ξέρει. Πέραν από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα εξεταστούν και οι καταθέσεις των μαρτύρων, όπως και η μαρτυρία της εργαζόμενης του νοσοκομείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ