Το μυστηριώδες τηλεφώνημα που δέχτηκε η δημοσιογράφος της εκπομπής TLive μπήκε σήμερα στο μικροσκόπιο των δημοσιογραφικών ερευνών. Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» πίσω από το τηλεφώνημα κρύβεται η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδερφή της Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Ο Πέτρος Κουσουλός μάλιστα αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ότι υπάρχει καταγεγραμμένη η 11λεπτη κλήση της 33χρονης στη δημοσιογράφο του Alpha. Άμεση ήταν η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου για το τηλεφώνημα αφού υποστήριξε, μέσα από τη φυλακή, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης -στον οποίο ανήκει ο αριθμός τηλεφώνου- δεν είπε ότι ήταν συνολικά τρεις οι συνομιλίες της με την Γιώτα Κηπουρού.

Η αντίδραση της Ρούλας στο μυστηριώδες τηλεφώνημα και η «σύμπτωση» με το καναρίνι στις επικοινωνίες

Η εκπομπή TLive έδωσε στο φως νέα συνομιλία με την 33χρονη που έγινε την ημέρα του μυστηριώδους τηλεφωνήματος. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους μάλιστα ακούγεται και το καναρίνι της οικογένειας Δασκαλάκη. Κάτι που αποτέλεσε και ένα «αποδεικτικό στοιχείο» για την ταυτοποίηση του τηλεφωνήματος.

«Εκτιμώ πως είναι το ίδιο πτηνό στις 2 επικοινωνίες», δήλωσε στην εκπομπή ο εκπαιδευτής πτηνών, Σταύρος Αθανασίου.

Τη δική της απάντηση για το τηλεφώνημα έδωσε όμως και η Δήμητρα Πισπιρίγκου. «Δεν είμαι ούτε εγώ ούτε η Ρούλα. Σας το λέω αυτό με κάθε βεβαιότητα«, αναφέρει. «Υπάρχει μια κοπέλα του Μάνου. ΑΝ δεν είναι αυτή η μητέρα που σας τηλεφώνησε, γιατί δε βγήκε να το διαψεύσει ποτέ; Χωρίς να δώσει στοιχεία της κόρης της, χωρίς να πει τίποτα».

Να σημειώσουμε ότι η αδερφή της 33χρονης γνώριζε ότι η δημοσιογράφος είχε ενημερώσει την αδερφή της για το τηλεφώνημα. «Εγώ προσωπικά το έμαθα προχθές το δικό σας κινητό, που με πήρατε, δεν το είχα», ανέφερε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην Γιώτα Κηπουρού με τη δημοσιογράφο να της απαντά ότι η Ρούλα το είχε από την αρχή.

Για το καναρίνι απάντησε: «Εγώ δεν είμαι σίγουρα, σας το λέω με απόλυτη βεβαιότητα. Αλλά ούτε η Ρούλα είναι. Δεν είναι τόσο χαζή. Σε όλες τις συνομιλίες που είχε με όλους τους δημοσιογράφους τύχαινε να κάθεται είτε στο μπαλκόνι είτε μέσα όταν έχει το καναρίνι μέσα και ακουγόταν. Δεν θα πήγαινε να κάτσει κάπου και να ακούγεται το καναρίνι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ