Μεγάλη έκταση έχει πάρει το τηλεφώνημα με τις αλλοιωμένες φωνές που παρουσίασε η εκπομπή TLive το απόγευμα της Πέμπτης. Φαίνεται πως πίσω από αυτό κρύβεται η Ρούλα Πισπιρίγκου σύμφωνα με την αποκάλυψη που Πέτρου Κουσoυλού στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο δημοσιογράφος υποστήριξε ότι υπάρχει καταγεγραμμένη 11λεπτη συνομιλία από το κινητό της 33χρονης σε αυτό της Γιώτας Κηπουρού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή με τον Γιώργο Σόμπολο και του ζήτησε να μεταφέρει τη δική της απάντηση. Η 33χρονη υποστηρίζει ότι την κάλεσε η Γιώτα Κηπουρού τη συγκεκριμένη ημέρα που αναφέρει το ρεπορτάζ. Είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα της γυναίκας αυτής όπως της είπε η Γιώτα στη Ρούλα και αφού την ενημέρωσε για το περιεχόμενο, μίλησαν για λίγη ώρα. Στη συνέχεια την ξανακάλεσε για το ίδιο θέμα. Συνολικά οι κλήσεις ήταν τρεις.

Η 33χρονη υποστηρίζει ακόμα ότι ο τηλεφωνικός αριθμός δεν είναι στο όνομά της αλλά στο όνομα του Μάνου Δασκαλάκη. Άρα σύμφωνα με την ίδια ο σύζυγός της δεν έδωσε μόνο την 11λεπτη συνομιλία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ