Τα όσα αναφέρει ο Γρηγόρης Λέων για την υπόθεση της Πάτρας από τη θέση του και μέσα από επιστημονικές αναρτήσεις που κάνει, έχουν από την αρχή κεντρίσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης. Στην τελευταία του ανάρτηση στα social media ο Γρηγόρης Λέων κάνει λόγο για «εσφαλμένες» και «θολές» εκτιμήσεις από συναδέλφους και μιλά για φαινόμενα που παρουσιάστηκαν σε συγκεκριμένη εκπομπή αναφέροντας ότι είναι «για λύπηση».

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Λέων αναφέρει στην ανάρτησή του: «Με τις εσφαλμένες και θολές εκτιμήσεις που εκφράζονται από συγκεκριμένους συναδέλφους αλλοιώνεται η ορθή ενημέρωση της κοινής γνώμης. Επίσης τα φαινόμενα που παρουσιάστηκαν σήμερα σε συγκεκριμένη εκπομπή είναι πράγματι για λύπηση».

Με τις εσφαλμένες και θολές εκτιμήσεις που εκφράζονται από συγκεκριμένους συναδέλφους αλλοιώνεται η ορθή ενημέρωση της…

Posted by Grigoris Leon on Thursday, April 14, 2022

Υπενθυμίζεται ότι στην νωρίτερα την Πέμπτη, ο Απόστολος Λύτρας, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υποστήριξε ότι είχε έρθει σε επαφή με τρεις ιατροδικαστές πριν αναλάβει την νομική εκπροσώπηση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη και του είπαν ότι δεν βλέπουν εγκληματική ενέργεια. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Σωκράτης Τσαντίρης και η Αγγελική Τσιόλα. Ο πρώτος, έκανε παρέμβαση στην εκπομπή ζητώντας από τον γνωστό ποινικολόγο να ανακαλέσει. Μάλιστα προκλήθηκε ένταση στον αέρα της εκπομπής. Η Αγγελική Τσιόλα απάντησε μέσω γραπτού μηνύματος το οποίο μετέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ