Νέες αποκαλύψεις για τη χορήγηση δηλητηριώδους ουσίας και στη Μαλένα έκανε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στην εκπομπή Live News. Οι ιατροδικαστές που ασχολούνται με τον θάνατό της εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί τοξική ουσία στον οργανισμό της.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι οι ιατροδικαστές στέκονται στη μεγάλη φθορά που είχε υποστεί το συκώτι του κοριτσιού για αυτό τον λόγω γίνονται έρευνες για χορήγηση δηλητηριώδους ουσίας και στη Μαλένα. Η μικρή νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ελπίς» τον Απρίλιο του 2019, όπου και κατέληξε.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η μεγάλη φθορά στο συκώτι της Μαλένας δεν εξηγείται και δεν δικαιολογείται από τις υπόλοιπες παθήσεις που είχε.  Σύμφωνα με όσα είχε καταθέσει η Ρούλα Πισπιρίγκου, η Μαλένα κοιμήθηκε στις 15.30, στις 16.30 ήρθε νοσοκόμα και της χορήγησε φάρμακο για το στομάχι γιατί το πρωί της ίδιας ημέρας είχε κάνει χημειοθεραπεία. Στις 16.40 έπαθε ανακοπή.  

Είναι πιθανό να ζητήσουν την εκταφή του παιδιού, προκειμένου να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά, όπου μπορεί να έχει μείνει τοξική ουσία, αλλά και περισσότερους ιστούς.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο νονός της Μαλένας και κουμπάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος είναι ιχθυοπώλης στο επάγγελμα, διαψεύδει μέσω του δικηγόρου του τις φήμες που εμπλέκουν το όνομά του με την υπόθεση της Πάτρας.

Συγκεκριμένα ο νονός της μικρής Μαλένας διαψεύδει τη σχέση με την κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και μιλά για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του είχε αναφέρει ότι πριν από τον θάνατο της Ίριδας έμαθε ότι είχε φύγει από το σπίτι γιατί έμαθε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε βρει άλλον άνδρα.

«Έφυγα από το σπίτι γιατί έμαθα ότι η σύζυγός μου είχε βρει έναν άλλον άντρα, πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η ίδια» φέρεται να είπε. Παράλληλα, σε ερώτηση αν ζήτησε διαζύγιο είπε «όχι απλώς έφυγα από το σπίτι χωρίς να ανακοινώσω κάτι. Τέτοιου είδους ανακοίνωση έκανα αφού επήλθε ο θάνατος της Ίριδας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ