Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει ξανά η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Μαλένας. Ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στην αρχική έκθεση αλλά και στη δική του εκτίμηση ύστερα από την έρευνά του.

Συγκεκριμένα, Σωκράτης Τσαντίρης απέκλεισε το ενδεχόμενο της ηπατικής ανεπάρκειας Ακόμα, επεσήμανε πως ανέλαβε την εκ νέου έρευνα του θανάτου τον Απρίλιο του 2021, αφού είχε συμβεί και η ανακοπή στη Τζωρτζίνα, και πρόσθεσε ότι είχε χαρακτηρίσει ως «αδιευκρίνιστο» τον θάνατο της Μαλένας και είχε προτείνει να εξεταστεί η καρδιά και τα σπλάχνα.

Η αρχική ιατροδικαστική έκθεση απέδιδε τον θάνατο της Μαλένας σε ηπατική ανεπάρκεια, με αποτέλεσμα οι γονείς του παιδιού να υποβάλουν μήνυση και, στη συνέχεια, μεσολάβησε ο Σωκράτης Τσαντίρης για μια εκ νέου έρευνα.

Ο Σωκράτης Ταντίρης αποκάλυψε πως έχουν διασωθεί υλικά της Μαλένας από σπλάχνα και ιστούς και εκτίμησε πως η εκ νέου έρευνα των ιατροδικαστών θα βγάλει ένα αποτέλεσμα, που δεν θα βασίζεται μόνο στην κρίση τους, αλλά ύστερα από επανεξέταση «θα μας οδηγήσει, εφόσον μιλάμε για εγκληματική πράξη, σε ένα θετικό εύρημα για να είμαστε σαφείς».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο νονός της Μαλένας και κουμπάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος είναι ιχθυοπώλης στο επάγγελμα, διαψεύδει μέσω του δικηγόρου του τις φήμες που εμπλέκουν το όνομά του με την υπόθεση της Πάτρας.

Συγκεκριμένα ο νονός της μικρής Μαλένας διαψεύδει τη σχέση με την κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και μιλά για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεσή του είχε αναφέρει ότι πριν από τον θάνατο της Ίριδας έμαθε ότι είχε φύγει από το σπίτι γιατί έμαθε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε βρει άλλον άνδρα. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ