Η μια πληροφορία διαδέχεται την άλλη για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου και την κράτησή της στις φυλακές Κορυδαλλού φαίνεται πως άνοιξαν τα στόματα. Η 33χρονη είναι υπόδικος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Τι στιγμή, μάλιστα που γίνεται έρευνα για τους άλλους δυο θανάτους των παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, το περιβάλλον του ζευγαριού αποκαλύπτει τον λόγο που εκείνος έφυγε από το σπίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να έφυγε από το σπίτι, επειδή αντίκρυσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε συνεύρεση με άλλον άνδρα.

«Τον Μάρτιο του 2021 που έχει χαθεί η Μαλένα και όχι η Ίριδα και ο Μάνος έμαθε για μια σύντομη εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας με άλλον άνδρα στην Πάτρα. Η επαφή έγινε στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς. Ο Μάνος το έμαθε. Ρώτησε τη Ρούλα και εκείνη το παραδέχθηκε. Ο Μάνος βρισκόταν σε άλλη σχέση εκείνο το διάστημα. Έφυγε από το σπίτι, πήγε σε δικηγόρο και ζήτησε να γίνει αίτηση διαζυγίου. Στις 21 Μαρτίου του 2021 η Ίριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για τρεις μέρες και έπειτα φεύγει.

5 με 7 Απριλίου η Ρούλα εξαφανίζεται από το σπίτι. Πήγε σε ξενοδοχείο και απείλησε ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της και η Τζωρτζίνα μένει σε σπίτι φίλων. Ο Μάνος αδιαφορεί και πηγαίνει για δεύτερη φορά στον δικηγόρο.

8 Απριλίου του 2021 η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο και 11 Απριλίου βρίσκεται στην εντατική», αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου στην εκπομπή ανέφερε νωρίτερα ότι ο «Μάνος είναι αλλού και δεν τον ενδιαφέρει πια η Ρούλα».

«Κάνει και ο ίδιος έρευνα να βρει τι έχει γίνει με τα παιδιά του. Παίρνει τηλέφωνα και ρωτά», αναφέρεται χαρφακτηριστικά και επισημαίνετγαι ότι εκείνος ψάχνει να βρει στοιχεία για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Και συνεχίζει: «Η έννοια του δεν είναι τι θα γίνει με το διαζύγιο. Η έννοια του τώρα είναι να δει τι έγινε με τα παιδιά του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ