Τη σιωπή τους έσπασαν ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, μετά τις συνεχής καταγγελίες που έρχονται στο φως για την Κιβωτό του Κόσμου.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο δημοσιογράφος Σπύρος Λάμπρου, εντόπισε πού βρίσκεται το ζευγάρι και αποκάλυψε την αντίδρασή τους μετά τις αποκαλύψεις. «Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανέναν», φέρεται να είπε ο πατέρας Αντώνιος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Σπύρο Λάμπρου.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο πατέρας Αντώνιος είναι φιλοξενούμενος σε σπίτι στελέχους της δομής και αυτό που λέει στους ανθρώπους του είναι: «Δεν είναι δυνατόν. Δεν μπορεί να έγιναν όλα αυτά. Δεν έκανα ποτέ κακό σε κανένα παιδί. Γιατί τα λένε αυτά;»

Η πρεσβυτέρα από τη δική της πλευρά φέρεται να έχει αναλάβει τη νομική υπεράσπισή τους. Ήδη έχει τοποθετηθεί ένας δικηγόρος και αναμένονται ακόμα τρεις πολλοί γνωστοί και ικανοί νομικοί. Το μήνυμα που έστειλε μέσω του Star είναι: «Για όλες τις καταγγελίες που έχουν γίνει υπάρχουν απαντήσεις και για τον καθένα έχουμε κάνει χίλια καλά».

Σημειώνεται ότι άνθρωποι του περιβάλλοντός του ισχυρίζονται ότι οι καταγγελίες δεν είναι αληθείς και ότι πίσω από αυτές υπάρχουν θρησκευτικά και πολιτικά αντίποινα. Ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, βρίσκεται κλεισμένος σε ένα δωμάτιο, δε μιλά με κανέναν δικηγόρο και δεν έχει τηλεόραση, ούτε διαδίκτυο. Μάλιστα, φέρεται να είναι σε κακή κατάσταση και δέχεται την υποστήριξη γιατρού και ψυχολόγου.

Οι αρχές γνωρίζουν τον ακριβή τόπο διαμονής του και του έχουν ζητήσει να τους ενημερώσει αν μετακινηθεί, γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να τον καλέσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ