Μια νέα καταγγελία από πρώην παιδαγωγό της «Κιβωτού του κόσμου» για τον πατέρα Αντώνιο ήρθε στο φως της δημοσιότητας στη «Super Κατερίνα».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της πρώην παιδαγωγού τα παιδιά πήγαιναν για μπάνιο με τον πατέρα Αντώνιο και βίωναν περίεργες καταστάσεις τις οποίες όμως αντιλαμβανόντουσαν σαν φυσιολογικές.

«Ξεκίνησα να εργάζομαι ως παιδαγωγός σε ένα παράρτημά της για δύο με τρεις μήνες. Είχαν πέσει πολλά στην αντίληψή μας. Όσον αφορά την παιδική εργασία να σας πω ότι τα παιδιά είναι πολύ μελαχρινά στο πρόσωπο διότι δούλευαν τα καλοκαίρια από το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου στα χωράφια. Έκαναν πολλές δουλειές. Αυτό ισχύει για τα παιδιά που ήταν από 12-13 ετών και πάνω. Καταρχάς να σας πω ότι ήμασταν αναλώσιμοι. Δεν ήθελαν να μείνει ένας παιδαγωγός πολύ εκεί για να μην δεθεί με τα παιδιά και αρχίσουν και μιλάνε. Τα παιδιά ήταν πολύ φοβισμένα πάντα. Τους είχαν κάνει πλύση εγκεφάλου στο τι θα λένε και τι θα πράττουν.

Δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου κάτι για ξυλοδαρμούς. Είχε γίνει όμως αντιληπτό ότι υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση και τα άτομα που το αντιλήφθηκαν, το είδαν μπροστά τους και σοκαρίστηκαν ήταν παιδαγωγοί και τους εκβίαζαν για τις οικογένειές τους και για την ίδια τους τη ζωή προκειμένου να μη μιλήσουν.

Προσπάθησαν να κάνουν καταγγελιά αλλά τους παρακολουθούσαν στενά και τους έσπασαν δύο φορές το αμάξι. Ο εισαγγελέας με τον οποίο μίλησε το παιδί είπε ”πού πας να μπλέξεις”», αποκάλυψε η πρώην παιδαγωγός.

«Ο πατέρας Αντώνιος έκανε πατητές στο νερό μέχρι να κοπέι η ανάσα των παιδιών»

Τον πατέρα Αντώνιο κανένας παιδαγωγός δεν μπορούσε να τον προσεγγίσει. Κάθε φορά που ερχόταν στη δομή ασχολούνταν αποκλειστικά με τα μεγάλα παιδιά που ήταν από 14 και πάνω. Τα πήγαινε για μπάνιο που διαρκούσε πολλές ώρες. Μόνο άντρες. Μαζί τους ήταν και κάποιοι πρώην παιδαγωγοί της Κιβωτού που ήταν κι αυτοί παιδιά της Κιβωτού. Μεγάλωσαν, ανατράφηκαν εκεί και στη συνέχεια έγιναν παιδαγωγοί και εργάζονταν στην Κιβωτό.

Είχε ξεφύγει πολλές φορές στα παιδιά και μου είχαν πει ότι ο πατέρας Αντώνιος τους έκανε πατητές στο νερό μέχρι να κοπεί η ανάσα τους. Εμένα αυτό μου είχα φανεί σαν μια μορφή σαδομαζοχισμού. Αλλά όλα αυτά τα έλεγαν με αγάπη. Δεν είχαν αντίληψη τι τους συνέβαινε. Νόμιζαν ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά», εξομολογήθηκε η παιδαγωγός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ