Ο Πάνος Σόμπολος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. 

Το απόγευμα της Τετάρτης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την μητέρα της. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega η κατηγορία που αντιμετωπίζει η μητέρα της 12χρονης είναι το αδίκημα της μαστροπείας. Λίγο αργότερα της ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική μαστροπεία.

Ο έμπειρος αστυνομικός δημοσιογράφος σχολίασε σχετικά: «Έχουν δει τόσο πολλά τα μάτια μου που δύσκολα μπορώ να πέσω από τα σύννεφα» και τόνισε «εδώ έχουμε να κάνουμε με μία από τις πιο φρικιαστικές και ανατριχιαστικές υποθέσεις στα αστυνομικά χρονικά».

«Ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Μέρα με την μέρα θα ανοίγουν στόματα, οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Ασφάλειας θα προχωρούν την έρευνα σε διάφορα επίπεδα και θα αποκαλύπτονται στοιχεία που θα μας κάνουν να φρίττουμε, πραγματικά» είπε ο Πάνος Σόμπολος.

Ερωτώμενος αν υπάρχει η πιθανότητα να στραφούν οι έρευνες και στα άλλα παιδιά της οικογένειας απάντησε: «Είμαι βέβαιος, από την εμπειρία μου, ότι θα πρέπει να εμπλέκονται κι άλλα άτομα στην όλη υπόθεση. Αυτά όλα θα βγαίνουν στην δημοσιότητα μέρα με τη μέρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ