Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα ο θάνατος του Πάνου Νάτση, ήταν ακαριαίος. Η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει αύριο, Τετάρτη στο νεκροταφείο Σχιστού στις 15:00 το μεσημέρι. Ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ οδηγούσε τη μηχανή του.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστικό πόρισμα ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, καθώς έφερε βαρύτατες κακώσεις στο κεφάλι και στο θώρακα, σπασμένο πόδι, εκδροές δεξιά, ενώ ο ιατροδικαστής σημειώνει πως πιθανόν ο Πάνος Νάτσης φορούσε το κράνος του, ωστόσο η σύγκρουση με το φορτηγό ήταν αρκετά ισχυρή.

Πώς συνέβη το ατύχημα:

Ο ηθοποιός συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στην Αθήνα. O Πάνος Νάτσης κινείτο με τη μηχανή του στο Μεταξουργείο. Ξαφνικά, λίγο μετά τις 06:30, συγκρούστηκε με φορτηγό που μάζευε τα μπάζα από τους δρόμους της περιοχής.

Το φορτηγό κατέβαινε τη Δεληγιώργη και η μηχανή του ηθοποιού κινείτο, σύμφωνα με πληροφορίες, στην οδό Κεραμεικού. Στο σημείο που συναντιούνται οι δρόμοι υπάρχει «STOP» το οποίο, σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία, δεν τηρήθηκε.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αδελφή του οδηγού του φορτηγού που έπεσε πάνω ο 31χρονος ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Όπως ανέφερε ο αδερφός της βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Συγκεκριμένα είπε: «Ο αδερφός μου είναι σοκαρισμένος και είπε ότι δεν θα ήθελε ποτέ να είναι στη θέση των ανθρώπων αυτών. Φανταστείτε ότι σταμάτησε επί τόπου το αμάξι και κατέβηκε κάτω, τον αντίκρισε και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να βλέπεις άνθρωπο να ξεψυχάει μπροστά σου. Είναι πολύ δύσκολο. Θα ήθελε να βγει να πει συλλυπητήρια αλλά δε ξέρω πότε θα είναι σε θέση.

Κλαίει συνέχεια, έχει φύγει από το σπίτι του και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δηλαδή ούτε αμάξι δεν μπορεί να οδηγήσει αυτή τη στιγμή. Πως να σας πω, δηλαδή ήθελε να πάει κάπου χθες και τον μετέφερε η μάνα μου. Δεν μπορούσε καν το αυτοκίνητο να οδηγήσει. Ναι είναι μεγάλο το σοκ, μα γιατί δεν τον είδε καθόλου, άκουσε το μπαμ στις πίσω ρόδες και σταμάτησε επιτόπου και μετά αντίκρισε αυτό που αντίκρισε» είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ