Ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου 28 Ιανουαρίου, ενώ οδηγούσε τη μηχανή του, η οποία συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.  

Η αδελφή του οδηγού του φορτηγού που έπεσε πάνω ο 31χρονος ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Όπως ανέφερε ο αδερφός της βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Συγκεκριμένα είπε: «Ο αδερφός μου είναι σοκαρισμένος και είπε ότι δεν θα ήθελε ποτέ να είναι στη θέση των ανθρώπων αυτών. Φανταστείτε ότι σταμάτησε επί τόπου το αμάξι και κατέβηκε κάτω, τον αντίκρισε και δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα να βλέπεις άνθρωπο να ξεψυχάει μπροστά σου. Είναι πολύ δύσκολο. Θα ήθελε να βγει να πει συλλυπητήρια αλλά δε ξέρω πότε θα είναι σε θέση.

Κλαίει συνέχεια, έχει φύγει από το σπίτι του και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δηλαδή ούτε αμάξι δεν μπορεί να οδηγήσει αυτή τη στιγμή. Πως να σας πω, δηλαδή ήθελε να πάει κάπου χθες και το μετέφερε η μάνα μου. Δεν μπορούσε καν το αυτοκίνητο να οδηγήσει. Ναι είναι μεγάλο το σοκ, μα γιατί δεν τον είδε καθόλου, άκουσε το μπαμ στις πίσω ρόδες και σταμάτησε επιτόπου και μετά αντίκρισε αυτό που αντίκρισε» είπε.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε ποια είναι η επιθυμία της οικογένειάς του για την κηδεία του Πάνου Νάτση. Όπως αναφέρθηκε ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή άδικα και η επιθυμία της οικογένειάς του είναι να ησυχάσουν και να γίνει η κηδεία του χωρίς κάμερες.

«Σαν οικογένεια ηθοποιών είμαστε συγκλονισμένοι γιατί χάθηκε μια ελπίδα του θεάτρου. Αυτό το παιδί είχε τις προδιαγραφές να γίνει ένας καλός πρωταγωνιστής. ένας σπουδαίος ηθοποιός και χάθηκε στο peak της καριέρας του, λίγο πριν να βγει μια σειρά όπου είναι πρωταγωνιστής», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε ότι η κηδεία του ηθοποιού θα γίνει στο νεκροταφείο Σχιστού στις 15:00 και όχι στο Γ’ Νεκροταφείο όπως είχε ακουστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ