Στην εντυπωσιακή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020» βρέθηκε και η ελληνική αποστολή, με τους αθλητές να είναι οι πρώτοι που μπήκαν στο στάδιο από τις αποστολές όλων των χωρών που θα συμμετέχουν φέτος στο παγκοσμίου ενδιαφέροντος αθλητικό event που διοργανώνεται στο Τόκιο. Οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινούν με έναν ξεχωριστό τρόπο, με έναν χρόνο καθυστέρηση, αλλά και χωρίς κοινό λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σημαιοφόροι για την Ελλάδα ήταν η Χρυσή Ολυμπιονίκης στη σκοποβολή Άννα Κορακάκη με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη στους Κρίκους, Λευτέρη Πετρούνια, που συνοδεύονταν από τους αθλητές που θα συμμετέχουν φέτος σε όλα τα αγωνίσματα.

Λίγο πριν από την τελετή έναρξης, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Άννα Κορακάκη δημοσίευσαν φωτογραφίες και video από όλα όσα έγιναν στα παρασκήνια, αλλά και την προετοιμασία για να βρεθούν στο στάδιο.

«Έτοιμοι για την παρέλαση», έγραψε αρχικά ο Λευτέρης Πετρούνιας και δημοσίευσε μια φωτογραφία με το μπλε κοστούμι για την τελετή έναρξης.

Και ακολούθησε η backstage φωτογραφία της Άννας Κορακάκη με το γαλανόλευκο φόρεμα που επιλέχθηκε για τις κοπέλες της ελληνικής αποστολής.

Πριν από την τελετή έναρξης έγιναν και τα απαραίτητα μαθήματα… coaching στην παρέλαση από τον Λευτέρη Πετρούνια.

Η είσοδος στο στάδιο.
Όλη η ελληνική αποστολή.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως μια ημέρα πριν από την τελετή έναρξης, ο Λευτέρης Πετρούνιας συνάντησε και τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Φωτογραφίες και video: Instagram/hellenic_olympic_comittee, Instagram/eleftherios_petrounias, Instagram/annakorakaki

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ