Επίθεση κατήγγειλε πως δέχτηκε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης το μεσημέρι της Κυριακής, την ώρα που έτρωγε με την οικογένειά του σε εστιατόριο στα Πετράλωνα.

Συγκεκριμένα άγνωστος επιτέθηκε στον ίδιο και την οικογένειά του με γιαούρτια. Ο Θάνος Πλεύρης μιλώντας στο ραδιόφωνο RealFM περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη: «Την Κυριακή ήμουν με την οικογένειά μου, δεν ήμουν σε κάποια πολιτική εκδήλωση, όχι ότι αυτό θα δικαιολογούσε μια τέτοια ενέργεια. Με την σύζυγό μου και τα δύο παιδιά μας, 8 και 13 ετών, ήμασταν στα Πετράλωνα και επειδή ήμουν με την οικογένειά μου επιθυμούσα η ασφάλεια να βρίσκεται διακριτικά πιο πέρα.

Κακώς πίστευα ότι η οικογένεια παραμένει κάτι που είναι εκτός οποιασδήποτε αντιπαράθεσης. Εκεί που τρώγαμε, τελείως απρόκλητα επιτέθηκε ένας που έφτασε ακριβώς δίπλα μου και έριξε ένα μεγάλο γιαούρτι αλλά και άλλο περιεχόμενο με μια σακούλα. Την χτύπησε στο μάτι μου και πέτυχε και τα δυο μου παιδιά και την γυναίκα μου με το γιαούρτι και τράπηκε σε φυγή».

«Στοχοποιείται η οικογένειά μου», δήλωσε ο Θάνος Πλεύρης

Ο Θάνος Πλεύρης συνέχισε τονίζοντας: «Αυτό είναι απόλυτα προκλητικό. Η κάθε πράξη βίας πρέπει να καταδικάζεται, πόσο μάλλον όταν στόχος δεν είναι ο πολιτικός, αλλά η γυναίκα και τα παιδιά του. Στοχοποιείται η οικογένειά μου δηλαδή επειδή κάποιος έχει ιδεολογικές διαφορές μαζί μου.

Το να προσπαθώ να εξηγήσω στον 8χρονο γιο μου, που έβαλε τα κλάματα, είναι εξοργιστικό. Φορούσε σκούφο και είχε μάσκα χειρουργική. Δεν μπορούσες να δεις το πρόσωπό του».

Διαβάστε επίσης:

Θάνος Πλεύρης: H απάντησή του για την Πάολα και το τσιγάρο – «Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ