Την είδηση ότι δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας πέρασε από οντισιόν στο X Factor επιβεβαίωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στο «Πρωινό».

Ο πατέρας των άτυχων παιδιών στην Πάτρα μετέφερε στον δημοσιογράφο, Θάνο Βάγιο, την απάντησή του ως προς το ρεπορτάζ που προβλήθηκε.

«Παραδέχτηκε ότι πράγματι πήγε στο X Factor το φετινό και μάλιστα η Ρούλα ήταν αυτή η οποία δήλωσε τη συμμετοχή για εκείνον. Το ζευγάρι περνούσε από κοινού τη δοκιμασία, στην οποία βρισκόταν η Τζωρτζίνα και ακριβώς επειδή η Τζωρτζίνα, όπως ο Μάνος μου είπε, ήταν πολύ μεγάλη του θαυμάστρια και το έκανε στην πραγματικότητα για εκείνη. Όταν η Τζωρτζίνα ήταν καλά, πολλές ήταν οι φορές που τον παρακίνησε να δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι και του έλεγε “μπαμπά να πάμε και μαζί”. Όταν, λοιπόν, η Τζωρτζίνα βρισκόταν σε αυτό το κρίσιμο για την υγεία της στάδιο, ο Μάνος το έκανε για να δείξει ότι ο μπαμπάς είναι εδώ, προσπαθεί για σένα, θα το παλέψουμε μαζί, θα το ξεπεράσουμε μαζί κι έτσι αποδέχτηκε την αίτηση που έκανε η Ρούλα και πέρασε από την πρώτη audition. Αυτό που πρέπει ακόμη να πούμε, σύμφωνα με τα όσα μου είπε ο ίδιος ο Μάνος χθες, είναι το γεγονός ότι πέρασε στην επόμενη φάση αλλά τους πρόλαβα τα γεγονότα».

Διαβάστε περισσότερα στο Znews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ