Μια καλλιτεχνική – επαγγελματική απόπειρα είχε κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης μετά τους δύο πρώτους θανάτους των παιδιών του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρία στην εκπομπή «Το Πρωινό» περίπου δύο μήνες πριν από τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, στις 4 Νοεμβρίου 2021 στο θέατρο Χυτήριο στην Ιερά Οδό γίνονταν οντισιόν για το X Factor στις οποίες όπως αναφέρει η μαρτυρία συμμετείχε ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Τεργιάκης τις πληροφορίες μετέφερε στην εκπομπή συνυποψήφιος στο X Factor με τον οποίο συνομίλησαν.

«Είχα δηλώσει συμμετοχή για το X Factor. Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω. Δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στον χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω ήταν και ο Μάνος, ο πατέρας των τριών παιδιών από Πάτρα», ανέφερε αρχικά ο υποψήφιος παίκτης του X Factor.

Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση. Μου έκανε εντύπωση ο πολύ μεγάλος ξύλινος σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι και άσπρη ζακέτα με κουκούλα. Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα. Μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκας. Ήταν χαμογελαστός και ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας.

Έμπαινε ο καθένας μόνος του μέσα, οπότε δεν γνωρίζω τι είπε και αν το είπε καλά. Βγαίνοντας μόνο τον ρώτησα «πως πήγε» και είπε «θα δείξει». Το «Αυτή η νύχτα μένει είπα», νομίζω αυτό μου είπε. Δεν είμαι σίγουρος. Και το «πονάνε όσοι αγαπάνε» ανέφερε, αλλά δεν θυμάμαι αν το είπε ή αν ήθελε να το πει ή κάτι τέτοιο. Έφυγε βιαστικά», ανέφερε ο συνυποψήφιός του στο X Factor.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ