«Είμαι η φωνή της Τζωρτζίνας» δηλώνει ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης εκτός δικαστικής αίθουσας. «Έχει μεταφυσικές ικανότητες ότι είναι η φωνή της Τζωρτζίνας» απαντά ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, που προαναγγέλλει μέσω του ΟΚ! ότι έχει πολλά να πει ακόμη. Σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου –εκτός απροόπτου– ο Ανδρέας Ηλιάδης και ο Αλέξης Κούγιας θα διασταυρώσουν τρίτη φορά τα ξίφη τους εντός του δικαστηρίου στη δίκη της πολύκροτης υπόθεσης.

Ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη στο ΟΚ!

Η πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη και ο δικηγόρος του Δημήτρης Γεωργακόπουλος απαντά στις ερωτήσεις του ΟΚ! για το σύνδρομο Μινχάουζεν και όχι μόνο.

Έχει σημασία για τη δική σας πλευρά το σύνδρομο Μινχάουζεν, στο οποίο αναφέρθηκε στην κατάθεσή του ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης;

Έχει σίγουρα σημασία, στον βαθμό που θα μπορέσει να προσφέρει μια εξήγηση ως προς το «γιατί;» αυτής της υπόθεσης. Πάντως, εντελώς ανεξάρτητα από το σύνδρομο Μινχάουζεν, το δικαστήριο θα εκδώσει την απόφασή του βασιζόμενο σε πραγματικά περιστατικά, τα οποία προκύπτουν από τις καταθέσεις των γιατρών και τα υπόλοιπα έγγραφα της δικογραφίας.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ