Ο θάνατός του γέμισε θλίψη το καλλιτεχνικό στερέωμα τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, με γνωστούς και πρώην συνεργάτες του αλλά και απλούς πολίτες να εκφράζουν τη λύπη τους.

Από τις νεότερες συμπρωταγωνίστριες του επί σκηνής ήταν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου που το 2018 με το γνώριμο πράσινο 70s σετ που φορούσε η Ζωή Λάσκαρη στην ταινία «Μαριχουάνα Stop!» στροβιλιζόταν στη σκηνή του Gazi Theatre υπό τους ήχους του τραγουδιού «Το φεγγάρι πανωθέ μου».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μάλιστα, την περασμένη Δευτέρα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Ότι και να γράψω, θα είναι λίγο μπροστά στο μεγαλείο σας. Θα σας θυμάμαι πάντα. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να σας γνωρίσω, να βρεθώ μαζί σας στην σκηνή και να ζήσω από κοντά την γενναιοδωρία της ψυχής σας, τη μοναδικότητα σας, την αγάπη σας για το τραγούδι και τον κόσμο, που τόσα χρόνια σας λατρεύει. Σας ευχαριστούμε για όλα. Θερμά συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια. Κύριε Βοσκόπουλε, Τόλη μας, Άρχοντα,καλό ταξίδι. Ανεπανάληπτος!»

Πάντα μάχιμος, ο Τόλης Βοσκόπουλος αγαπούσε πολύ το θέατρο, ενώ από τις τελευταίες του εμφανίσεις ήταν αυτή στη θεατρική μεταφορά του διάσημου κινηματογραφικού μιούζικαλ «Μαριχουάνα Στοπ!» (2018) στο Gazi Theater δίπλα στην Ντορέττα Παπαδημητρίου που υποδυόταν την «Καίτη Λαγοπούλου», τον ρόλο που είχε στην θρυλική ταινία η Ζωή Λάσκαρη.

Ο Τόλης με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Gazi Theatre τον χειμώνα του 2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ