Mε μια ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter ο επιχειρηματίας Νίκος Κοκλώνης θέλησε να πάρει θέση για τις υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης που έρχονται στο φως. Όπως έγραψε, είμαστε στην εποχή ευτυχώς που ο κόσμος δεν φοβάται πια να μιλήσει για όσα του συμβαίνουν. Ο ένας στηρίζει τον άλλον. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Μέσα από τα social media ο Νίκος Κοκλώνης δεν διστάζει να σολιάζει την επικαιρότητα δείχνοντας ευαισθησία για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Την Παρασκευή μάλιστα δήλωσε σοκαρισμένος και συντετριμμένος από το τροχαίο δυστύχημα που είχε ο Τζώρτζης Μονογυιός με τη Ferrari του.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες ξεκίνησε και η εκδίκαση της πρώτης υπόθεσης του ελληνικού metoo. Την Τετάρτη η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη για την υπόθεση βιασμού ανήλικης αθλήτριας ιστιοπλοϊας από τον προπονητή της. Στο εδώλιο κάθεται ο 39χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης αθλήτριας του, πριν από 10 χρόνια. Ο κατηγορούμενος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατ’εξακολούθηση, κατάχρηση σε ασέλγεια και αποπλάνηση σε βάρος της 11χρονης, τότε, αθλήτριας ιστιοπλοΐας και έως τα 14 χρόνια της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ