Η νικήτρια της Eurovision, Νέτα Μπαρζιλάι, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μιλώντας για την κατάσταση στο Ισραήλ μετά την εισβολή της Χαμάς. Η τραγουδίστρια ήταν στο αυτοκίνητό της καθοδόν για το νότιο Ισραήλ προκειμένου να βοηθήσει τους συμπατριώτες της.

«Το Ισραήλ ξέρει πώς να αντιμετωπίζει την τρομοκρατία όμως αυτό είναι χειρότερο από την 11η Σεπτεμβρίου. Είναι παραπάνω από εφιάλτης, είναι ταινία τρόμου. Οι σκηνές που είδα είναι απίστευτες, σπίτια έχουν καεί ολοσχερώς, αίμα, δεν θέλω να τραυματίσω τον εαυτό μου μιλώντας για αυτά. Είμαι κυριολεκτικά άφωνη.

Έχουν απαγάγει φίλους μου, ευτυχώς τα μέλη της οικογένειάς μου είναι καλά. Υπάρχουν πολλά βίντεο που κυκλοφορούν, έχω συμβουλεύσει τους followers μου να μην τα βλέπουν. Είδα γυναίκες μικρότερες των 20, μωρά 4 μηνών. Δεν έχουν έλεος, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Φοβάμαι αλλά ταυτόχρονα ελπίζω ότι ο κόσμος θα ακούσει τι συμβαίνει. Σας παρακαλώ διαδώστε την αλήθεια» ήταν το μήνυμα που έστειλε στους Έλληνες μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο.

Διαβάστε επίσης:
Νατάσα Μεντή: Εγκλωβισμένη στο Ισραήλ η τραγουδίστρια – Η αγωνιώδης έκκλησή της για βοήθεια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ