Μια νέα καταγγελία για «revenge porn» έφερε στη δημοσιότητα ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. Μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφερε ότι υπάρχει και μια ακόμη κοπέλα που ανακάλυψε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσίευσε video με ερωτικές τους σκηνές. Ο ίδιος μιλώντας για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ανέφερε ότι πρόκειται για «αρρωστημένο μυαλό».

«Υπάρχει μια ακόμη καταγγελία ακριβώς ίδιου περιεχομένου. Ότι ανέβασε ο συγκεκριμένος σε site τέτοιου περιεχομένου τρία video μιας κοπέλας με την οποία μάλιστα έχει και οικογενειακή, φιλική σχέση», αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας αναφέροντας πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προφανώς είχε σχέση με αυτήν την κοπέλα.

«Όταν γνωρίζεις μια κοπέλα, είτε συνάπτεις ερωτική σχέση για μια φορά ή για έναν χρόνο δεν αλλάζει κάτι. Αρρωστημένα μυαλά είναι αυτά. Όταν ένας άνδρας μπάινει σε αυτήν τη διδικασία, να δημοσιοποιήσει τις προσωπικές του στιγμές αντιλαμβάνεστε τι συμβαίνει από πίσω», συμπλήρωσε ο γνωστός δικηγόρος.

Στην ερώτηση, αν υπάρχει ενδεχόμενο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να έπαιρνε χρήματα από αυτά τα video απάντησε: .«Δεν γνωρίζω αν τα site που ανέβηκαν τα video είναι επί πληρωμή γιατί εκεί αλλάζει και το αδίκημα».

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατόν να αλλάζουν οι νόμοι από την τηλεόραση και την επικαιρότητα. Είναι ντροπή».

Μιλώντας για τις εξελίξεις που θα έχουμε από εδώ και πέρα για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δήλωσε: «Μόλις γίνει μήνυση μπορεί να προχωρήσει η σύλληψη».

Τέλος, όμως, υπήρξαν και κάποιες υπονοιες για ανήλικα θύματα με τον γνωστό δικηγόρο να αναφέρει πως εξετάζεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο: «Ίσως έχουμε πιο σοβαρές εξελίξεις. Έχω πληροφορίες αλλά δεν μπορώ να το πω. Ας ελπίσουμε να μείνει εδώ αυτό το θέμα. Για σκεφτείτε να υπάρχει μία ανήλικη, αλλάζει όλο το πράγμα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ