Η 24χρονη Γεωργία που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς μίλησε για όλα όσα βίωσε εκείνο το βράδυ. Η 24χρονη αποκάλυψε το πρόσωπό της και μίλησε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και zougla.gr αποκαλύπτοντας ποιος την προσκάλεσε στο πάρτι στο ξενοδοχείο, με ποιον πήγε εκεί και πώς βρέθηκε το επόμενο πρωί στη σουίτα του ξενοδοχείου κακοποιημένη. Το απόγευμα της Τετάρτης, η Ναταλία Γερμανού έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter με αφορμή την υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας.

«Influencer : αυτός, αυτή,αυτό,που ασκεί επιρροή, που μας εμπνέει.
Μη χαλιέσαι, μη βρίζεις και μην καταριέσαι αυτούς που δεν σ’ αρέσουν.
Να μια influencer να αγαπήσεις και να υποκλιθείς», έγραψε η Ναταλία Γερμανού χρησιμοποιώντας το hashtag «#με_την_Γεωργία» το οποίο βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της πλατφόρμας του Twitter όλη την ημέρα.

Στη συνέντευξή της η νεαρή κοπέλα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στο πάρτι του ξενοδοχείου την προσκάλεσε ο Μ. Π., τον οποίο γνωρίζει «δύο-τρία χρόνια», αρχικά ως πελάτισσα σε καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης που σύχναζε και στη συνεχεία, ως φίλη. «Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είχαμε βγει ποτέ, αλλά τον εμπιστευόμουν λόγω της καφετέριας. Μας πρόσεχε, μας συμπεριφερόταν σωστά και θεώρησα ότι μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι», είπε. Όπως ανέφερε, είχε προσκληθεί σε πάρτι και στο παρελθόν από τον 27χρονο και σε μερικά από αυτά πήγε χωρίς, όμως, να παρατηρήσει κάτι περίεργο και γι’ αυτό τον εμπιστευόταν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ