Το «τελευταίο αντίο» στον 22χρονο που έχασε τη ζωή του από έναν 44χρονο συγχωριανό του, θα πουν οι συγγενείς και οι φίλοι του το απόγευμα της Τρίτης. Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή ο 22χρονος έπεσε θύμα δολοφονίας στο Μυλοπόταμο για ασήμαντη αφορμή.

Μάλιστα 22χρονος ήταν πατέρας ενός παιδιού μόλις λίγων ημερών. Όπως υπαγορεύει το έθιμο στην Κρήτη το παιδί βαφτίστηκε την Δευτέρα, πριν δηλαδή γίνει η κηδεία του πατέρα και πήρε το όνομά του.

Ο δράστης με σκυμμένο το κεφάλι πέρασε το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον εισαγγελέα για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Ο 44χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του και μάλιστα συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου όπου και παραδόθηκε.

Ο ίδιος μάλιστα παρέδωσε στους αστυνομικούς και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο νεαρό έξω από το σπίτι της αδερφής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 44χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο 22χρονος ήταν προκλητικός. Ενώ εκείνος θρηνούσε για τον πατέρα του, ο 22χρονος έπινε και γλεντούσε κάνοντας του μάλιστα παρατήρηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ