H κοπέλα-θύμα του Στάθη Παναγιωτόπουλου αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε όταν έμαθε πως ο πρώην συνεργάτης των «Ράδιο Αρβύλα» έκανε διαρροή βίντεο και εικόνων της με ερωτικό περιεχόμενο σε πορνογραφικές ιστοσελίδες. 

«Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου, είδα στο Twitter και σε κάποια σάιτ ότι έκαναν λόγο για εκδικητική πορνογραφία και θα ήθελα να πω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν το έκανε δηλαδή αφότου χωρίσαμε, αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας. Φαίνεται σαν να είχε ροπή σε αυτό», τόνισε η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Και συνέχισε: «Από τις 20 πρώτες μέρες της γνωριμίας μας, ανέβηκε το πρώτο βίντεο και κάποιες φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα. Είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια περίπου και εκεί υπήρχαν οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες κι άλλων γυναικών. Εγώ όταν μπήκα είδα πολύ υλικό, σε δύο κανάλια, σε δύο ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου. Είχε κι ένα μπλογκ το οποίο έχει μέχρι και σήμερα. Δεν το έχει κατεβάσει, και δεν ξέρω γιατί. Εμένα με ενημέρωσε μία φίλη μου που με αναγνώρισε σε ένα βίντεο και έτσι έψαξα και βρήκα όλα τα άλλα.  Έγινε μήνυση, δεν την πήρα ποτέ πίσω. Απλά στην ουσία ο ίδιος με προσέγγισε να τα βρούμε εξωδικαστικά, λέγοντάς μου ότι μετάνιωσε αλλά δεν απέσυρα ποτέ τη μήνυση. Είναι από το 2019 η μήνυσή μου, είπε η κοπέλα-θύμα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. 

Μετά τα όσα εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε και στην εκπομπή Tlive. «Προσπάθησε να με ξεγελάσει για δεύτερη φορά και να μου λέει ψέματα για να αποσύρω τη μήνυση προσπαθώντας πάλι να εκμεταλλευτεί τα αισθήματά μου», καταγγέλλει η 30χρονη γυναίκα. «Kάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου, δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία».

Όταν ρωτήθηκε η εάν επικοινώνησε με τους συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» απάντησε: «Οι ίδιοι δεν ήξεραν. Δεν ήξερε κανείς». «Συναισθηματικά με εκβίασε όπως και τώρα δηλαδή αισθάνομαι άσχημα γιατί είχα κάποια αισθήματα γι αυτόν τον άνθρωπο και αισθάνομαι άσχημα γι’ αυτό που συμβαίνει τώρα», ανέφερε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ