Ο πόνος δεν έχει τέλος. Για όλη την Ελλάδα που παραμένει συγκλονισμένη από την τραγωδία με τη σύγκρουση των αμαξοστοιχειών στα Τέμπη. Κυρίως όμως για τους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους για την αδελφή που θα δεν ξαναδεί ποτέ τον αδελφό της. Η Κατερίνα Βουτσινά έχασε τον αδελφό της Γιάννη που ταξίδεψε με το μοιραίο τρένο. Η Κατερίνα από την πρώτη στιγμή βρήκε το κουράγιο να βγει και να μιλήσει για τον αδελφό της Γιάννη να τον ψάξει με όποιο τρόπο μπορούσε.

Δυστυχώς ο Γιάννης Βουτσινάς ήταν ανάμεσα στους νεκρούς. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Κατερίνα ενημερώνει για την πορεία των ερευνών ενώ στο τελευταίο της tweet σήμερα συγκλονίζει και προκαλεί ρίγη συγκίνησης καθώς περιμένει τη σορό του αδελφού της για να τον κηδέψει. Η ανάρτησή της είναι γροθιά στο στομάχι.

«ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΜΦΙΘΈΑΤΡΟ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ. ΟΣΑ ΑΡΤΙΜΕΛΗ ΠΤΩΜΑΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΊΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΆΡΧΕΙ dna ΤΟΥ ΓΙΆΝΝΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΕ ΦΈΡΕΤΡΟ»

Τις προηγούμενες μέρες η Κατερίνα Βουτσινά είχε ξεσπάσει στις κάμερες για τον άδικο θάνατο του αδελφού της, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Φυσικά και θα κάνω μήνυση και όχι για τα λεφτά εννοείται. Αυτό που μας είπαν μόνο είναι ότι σε όσες οικογένειες έχει ζητηθεί δείγμα DNA αφορά αποκλειστικά νεκρούς. Η μητέρα μου έδωσε δείγμα. Είναι προδικασμένο ότι ο αδελφός μου είναι νεκρός. Ξέρουμε ότι ήταν στο πρώτο βαγόνι γιατί μια φίλη τον έβαλε μέσα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ