Μπορεί η κόντρα τους να ξεκίνησε πολλούς μήνες πριν, ωστόσο ο ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής περνάει στην αντεπίθεση. Στα δικαστήρια της Ευελπίδων εκδικάζεται σήμερα η αγωγή που έχει κάνει ο ίδιος στη δημοσιογράφο και συγγραφέα για ηθική βλάβη.

Πρόκειται για μια υπόθεση η οποία κρατά εδώ και περίπου τρία χρόνια, όταν εκείνη είχε δημοσιεύσει ένα κείμενο για την παράσταση «Ζητείται ψεύτης» την οποία ετοίμαζε να ανέβει στο θέατρο Παλλάς και η οποία τελικά δεν έγινε ποτέ.

Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε το «παρών» στα δικαστήρια από νωρίς, έχοντας στο πλευρό του τη συνάδελφό του Αρετή Ζαχαριάδου, ενώ στην αγωγή του ζητά 100.000 ευρώ από την Έλενα Ακρίτα.

«Υπήρχαν αναβολές και καθυστερήσεις λόγω κορονοϊού. Σήμερα όμως θα εκδικαστεί η υπόθεση. Ο Μάρκος Σεφερλής ζητά την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης», είπε ο δικηγόρος του, κ. Σαρρής.

Δείτε το παρακάτω βίντεο όπως προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την Πέμπτη:

Θυμίζουμε πως τον Απρίλιο του 2019 μετά τη συνέντευξη της Έλενας Ακρίτα στη Realnews, η εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε με τον δικηγόρο του Μάρκου Σεφερλή. Ο Μιχάλης Σαρρής μίλησε αποκλειστικά και απάντησε για την αγωγή κατά της Έλενας Ακρίτα.

«Ό,τι δικαιώματα τού δίνει ο νόμος τα άσκησε με την αγωγή του. Το δικαστήριο είναι τον Οκτώβριο. Η κυρία Ακρίτα έχει την αγωγή στα χέρια της 3 μήνες. Όλες οι υποθέσεις έχουν ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, δεν είναι η μοναδική αγωγή που γίνεται δια τύπου. Ό,τι δικαιώματα προβλέπονται από τη νομοθεσία για τις περιπτώσεις προσβολής προσωπικότητας, ο κύριος Σεφερλής τα άσκησε με την αγωγή του, η οποία έχει κοινοποιηθεί εδώ και 3 μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ