Στην 18η τακτική ανακρίτρια βρέθηκε και σήμερα ο Μάνος Δασκάλακης. Αυτή τη φορά ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα κατέθεσε για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας για τον οποίο κατηγορείται η εν διαστάσει σύζυγός του Ρούλα Πισπιρίγκου. Το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκα στα δικαστήρια για να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής και μάλιστα σχολιάστηκε έντονα στα social media η εμφάνισή του. Κάτι που συζητήθηκε έντονα και σήμερα καθώς δεν ήταν μόνο το γεγονός ότι εμφανίστηκε με τα ίδια ρούχα που «ενόχλησε» τους χρήστες της συγκεκριμένης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης αλλά και το ύφος του. Υπήρξαν βέβαια και οι φωνές της λογικής στο Twitter που σχολίασαν δεν έχει σημασία τι ρούχα επέλεξε ο Μάνος Δασκαλάκης αλλά το τι ξέρει και αν είναι συνένοχος.

Η άφιξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Ευελπίδων.

«Χίλια συγνώμη σας εύχομαι αλλά σαν να κούρασε λίγο το αστείο με το τι φοράει, πώς περπατάει, πώς τραγουδάει κτλ», αναφέρει άλλο tweet. «Σαν να άρχισε να χάνεται λίγο η ουσία! Κουραστήκαμε μάλλον με το δικαστικό ρεπορτάζ και πιάσαμε την ψυχαγωγία».

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα σχόλια που έγιναν, αναφορικά με το τι φόρεσε ο Μάνος Δασκαλάκης, στο Twitter.

«Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα. Ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ακόμα, κανένας από την οικογένειά μας και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά. Είμαστε απόλυτα συνεργάσιμοι με τις Αρχές» δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης βγαίνοντας το απόγευμα της Τετάρτης από το γραφείο της ανακρίτριας. Η σημερινή του κατάθεση ολοκληρώθηκε μετά από τρεις ώρες. Περίπου στις 15:20 το μεσημέρι της Πέμπτης Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ