Ένα συγκλονιστικό οιδοιπορικό στην Αντιόχεια που μετράει τις πληγές της από τον καταστροφικό σεισμό που έγινε την περασμένη Δευτέρα έκανε το πρωί της Παρασκευής ο γνωστός δημοσιογράφος Μανώλης Κωστίδης, για την εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ.

Ο Μανώλης Κωστίδης περπατούσε στους δρόμους της πόλης, ανάμεσα στα συντρίμμια με τον κόσμο να τα έχει χαμένα μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει το κακό που έχει συμβεί. Κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος πλησίασε κάποιους ανθρώπους τους μίλησε και για λίγα δευτερόλεπτα τα έχασε καθώς του είπαν ότι εκεί δίπλα είχαν νεκρό από τον σεισμό συγγενή τους και περίμεναν να τον πάρουν για να ταφεί.

Ο Μανώλης Κωστίδης σοκαρισμένος εξήγησε στην κάμερα τι συνέβη με σκυμμένο το κεφάλι, λέγοντας πως δεν το είχε αντιληφθεί, ότι βρισκόταν εκεί ένας άνθρωπος νεκρός, ενώ έδωσε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του νεκρού. «’Eχω πάθει σοκ τώρα. ‘Εχουν εδώ το νεκρό τους αλλά δεν το είχα προσέξει. Είναι σκεπασμένος αλλά» περιέγραψε ο δημοσιογράφος

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο. Το σημείο όπου ο Μανώλης Κωστίδης συναντά την οικογένεια που έχει στο δρόμο τον νεκρό συγγενή της, στο 5.45.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ