Την ώρα που τα στοιχεία αναφέρουν πως οι νεκροί απο τον φονικό σεισμό στην Τουρκία ξεπερνούν τους 36,000, εξακολουθούν να βλέπουν τα μάτια των διασωστών κάποια μεγάλα θαύματα παλεύοντας με τα συντρίμμια.

Ενώ οι έρευνες για την εύρεση επιζώντων βαίνουν προς το τέλος, καθώς όσο περνούν οι μέρες είναι όλο και δυσκολότερο να εντοπισθεί ζωντανός κάποιος εγκλωβισμένος, σε μια από τις τουρκικές επαρχίες συνέβη κάτι αναπάντεχο.

Σύμφωνα με το TRT Haber, οι εθελοντές διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν έναν 13χρονο έπειτα από 182 ώρες παραμονής στα χαλάσματα. «Την 182η ώρα, συνέβη ένα άλλο θαύμα. Στο Χατάι, ο 13χρονος Καάν διασώθηκε ζωντανός από τα ερείπια», ανέφερε συγκεκριμένα το ρεπορτάζ του γνωστού τηλεοπτικού καναλιού.

Τα πλάνα που μεταδόθηκαν στην τουρκική τηλεόραση και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δείχνουν τον 13χρονο να κρατάει το χέρι ενός διασώστη ενώ τον τοποθετούν σε φορείο. Οι άνθρωποι που φρόντισαν για τον απεγλωβισμό του του ακινητοποίησαν το κεφάλι και τον σκέπασαν με μια κουβέρτα προκειμένου να τον κρατήσουν ζεστό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ