Στο «Πρωινό» μίλησε ο Μάκης Κατμερτζόγλου ο οποίος έχει κατηγορηθεί από την Ιωάννα Τούνη πως ήταν εκείνος που διέρρευσε το βίντεο με την ερωτική τους συνεύρεση.

Μετά το νέο βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στα social media και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση με το revenge porn και την ανάγκη της να μην φοβάται πια, ο άνδρας που κατονόμασε η ίδια κατέθεσε και δεύτερη μήνυση εναντίον της.

Μέσα σε δυο μέρες, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ο επιχειρηματίας Μάκης Κατμερτζόγλου καταθέτει και δεύτερη μήνυση για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης. Όπως ανέφερε μάλιστα και ο δικηγόρος του, Ιωάννης Γλύκας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Ο 35χρονος επιχειρηματίας δήλωσε αποκλειστικά στην εκπομπή: «Τις τελευταίες μέρες βλέπω το πρόσωπό μου και το όνομά μου να περιφέρονται ανενόχλητα σε σχόλια και δημοσιεύσεις διάφορων ανθρώπων που δεν με ξέρουν και δεν γνωρίσω. Έχω διασυρθεί σαν όλοι οι ισχυρισμοί που κυκλοφορούν να είναι αληθείς εκ των προτέρων. Έχω κριθεί ήδη ένοχος από αυτούς για κάτι που δεν έχω διαπράξει και το χειρότερο είναι πως ατό το ξέρουν όσοι με κατηγορούν. Νιώθω απέραντη απογοήτευση και θλίψη. Όμως δεν φοβάμαι. Θα δώσω τον αγώνα μου νομικά, όπως το επέλεξα από την αρχή,. Έχω πίστη στη δικαιοσύνη, η οποία είναι σίγουρος θα αποδοθεί όσο κι αν αργεί. Είμαι συνάμα τυχερός που έχω τη στήριξη της οικογένειάς μου και πολλών άλλων ανθρώπων καθώς η αληθινή ζωή είναι έξω από το Instagram».

Δείτε το σχετικό βίντεο από τo «Πρωινό» της Τετάρτης:

Στη συνέχεια στην εκπομπή μίλησε και η δικηγόρος του 35χρονου, η οποία τόνισε: «Ο πελάτης μου αισθάνεται πως έχει θιγεί. Ούτε η κ. Τούνη ούτε ο πελάτης μου είναι σίγουροι για το ποιος τράβηξε το βίντεο. Είναι και οι δύο τα θύματα σε αυτή την υπόθεση…».

Δείτε αναλυτικά το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ