Την απόλυτη φρίκη βίωσε 23χρονη Βολιώτισσα, στην πανεπιστημιούπολη στο Ιστ Λάνσινγκ των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, όπου σπουδάζει, καθώς τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και άλλα πέντε τραυματίστηκαν, όταν ένοπλος εισέβαλε στο κτίριο και άνοιξε πυρ.

Η Ελενα Αγιώτη, αθλήτρια κωπηλασίας, αλλά και συμφοιτητές της, κατάφεραν να σωθούν από τον μανιακό δράστη. Η ίδια κλειδώθηκε από τον τρόμο μέσα στον μπάνιο, περιμένοντας την παύση των πυροβολισμών.

Ο Κρις Ρόζμαν, υπηρεσιακός υπαρχηγός της πανεπιστημιακής αστυνομίας του MSU, είχε ανακοινώσει νωρίτερα πως ο δράστης έβαλε ο ίδιος τέλος στη ζωή του. Δήλωσε πως ο δράστης άνοιξε πυρ σε δύο τοποθεσίες, στο κτήριο Μπέρκι Χολ και στο κτήριο Michigan State University Union.

Τα όσα συνέβησαν, όμως, εκείνες τις στιγμές είναι πραγματικός εφιάλτης. Συνολικά σκότωσε τρία άτομα, δύο στο πρώτο κτίριο και έναν στο δεύτερο, και πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Η πανεπιστημιακή αστυνομία μέσω Twitter, κάλεσε φοιτητές, φοιτήτριες και το προσωπικό να «βρουν καταφύγιο εκεί όπου βρίσκονται», καθώς ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ