Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται τις τελευταίες μέρες η οικογένεια του Mad Clip, οι φίλοι και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο 34χρονος τράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης βύθισε στο πένθος όλους όσους τον γνώριζαν και τον αγάπησαν μέσα από τα τραγούδια του.

Ο Mad Clip λίγο πριν από το θανατηφόρο τροχαίο βρισκόταν στον γάμο ενός φιλικού του ζευγαριού κι εκεί ήταν μεταξύ άλλων και η πρώην σύντροφός του, Αρετή. Όπως αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στο «Πρωινό» ΑΝΤ1 η Αρετή βρισκόταν σε αυτοκίνητο πίσω από αυτό του Mad Clip και είδε το τροχαίο ατύχημα.

«Εγώ γνωρίζω ότι όλοι οι δικοί του άνθρωποι είναι συντετριμμένοι. Η Αρετή, που ήταν μαζί του πάρα πολλά χρόνια, ήταν και στο γάμο, και νομίζω το είδε όλο αυτό. Ήταν από πίσω με το αυτοκίνητο. Το ξέρω. Η κοπέλα είναι σε άσχημη κατάσταση. Δεν μπορεί να κοιμηθεί, δεν μπορεί να φάει και είναι και λογικό. Υπάρχουν άνθρωποι δικοί του που θρηνούν αυτή τη στιγμή. Θρηνούν όχι τον τραγουδιστή, αλλά τον άνθρωπό τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ANT1.

Ακόμη, στο «Πρωινό» προβλήθηκε και ένα απόσπασμα της συνέντευξης που είχε δώσει ο Mad Clip πριν από έναν χρόνο στην εκπομπή Special Report και στη δημοσιογράφο, Νάνσυ Τάση. Μεγάλο μέρος της συνέντευξης μάλιστα είχε δοθεί μέσα στη μοιραία Porsche.

«Κάνω την τρέλα μου που και που, αλλά με μέτρο. Δεν είμαι άνθρωπος να μπω στο αυτοκίνητο και να τρέχω σαν τον τρελό μέρα και νύχτα μέσα στην κίνηση σαν τον άρρωστο. Επειδή είναι επικίνδυνα τα πράγματα και δεν σου φταίει κάποιος άλλος να τον πάρει στον λαιμό σου. Αν βρv ένα άνοιγμα όμως θα το κάνω. Μικρός ήμουν κοντράκιας», είχε πει μεταξύ άλλων ο Mad Clip.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ